AutoPlus on jokaisen autoilijan huippuvakuutus, joka korvaa vahinkotapauksissa kaskovakuutuksen omavastuuosuuden aina 250 euroon asti.

Vakuutus ei ole enää myynnissä, mutta jatkuu normaalisti vanhoille asiakkaille.

AutoPlus sisältää kattavan tapaturmavakuutuksen. AutoPlus-vakuutus on ollut saatavilla Nordea Financen Osamaksu-asiakkaille (vain henkilöasiakkaat, rahoituskohteena henkilö- ja pakettiautot).

Helpotusta omavastuuseen

Tavallisen kaskovakuutuksen omavastuuosuus on usein hyvinkin korkea, ja saattaa aiheuttaa vahingon sattuessa ikävän loven kukkaroon.

AutoPlus korvaa kaskovakuutuksesi omavastuun 250 euroon saakka, kun vahinko on korvattu kaskovakuutuksesta ja ylittää omavastuun määrän.

Näin se toimii

AutoPlus on yksinkertainen ja tehokas: jos esimerkiksi ajat kolarin, jonka kustannukset ovat 2 000 euroa ja kaskovakuutuksesi omavastuu on 250 euroa, vakuutusyhtiösi korvaa sinulle vain 1 750 euroa. Tällöin AutoPlus-vakuutus korvaa sinulle 250 euron omavastuuosuutesi.

AutoPlus täydentää mitä tahansa kaskovakuutusta, jossa on omavastuu. Oma kaskovakuutuksesi voi siis olla missä tahansa vakuutusyhtiössä.

Tapaturmavakuutus täydentää turvaa

Omavastuuturvan lisäksi AutoPlus-vakuutukseen kuuluu myös tapaturmavakuutus. Korvausta maksetaan tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta. Korvaukset maksetaan muiden mahdollisten vakuutuskorvausten lisäksi, ja ne voi käyttää valitsemallaan tavalla.

Ja koska AutoPlus on nimenomaan autoilijoille tarkoitettu vakuutus, tapaturmakorvaus maksetaan kaksinkertaisena, kun kyseessä on auto-onnettomuus.

AutoPlus-vakuutuksen asiakaspalvelu

Vakuutusyhtiö AIG Europe S.A. sivuliike. Lisätietoja AIG:n asiakaspalvelusta, puh. 0203 11 000.  

AutoPlus-vakuutuksen korvaustasot
AutoPlus-vakuutusehdot