Våra kalkylatorer hjälper dig att planera och räkna ut hur stor konsumentkredit du behöver.

Räkna ut en månadsrat som passar dig

Med vår kalkylator kan du räkna ut en kreditlimit och ett månatligt återbetalningsbelopp som passar din ekonomi och livssituation.

Med kreditkalkylatorn kan du testa vilket kreditkort som passar dig bäst. Efter att du har hittat ditt alternativ kan du gå från kalkylatorn till kreditansökan.

Observera att kalkylatorn ger ett indikativt belopp.

Tuohi Mastercard

Du kan betala med Tuohi Mastercard där du vill – i butiker, på resa, på nätet och mobilt. I kortet ingår en avgiftsfri Prisskyddsförsäkring som alltid garanterar dig det förmånligaste priset.

Läs mer om Tuohi

Finnair Plus Mastercard

Med Finnair Plus Mastercard betalar du i Finland, utomlands och på nätet. I kortet ingår försäkring för utrikesresor och kontantuttagsskydd. Du får i genomsnitt 30 dagar räntefri betalningstid.

Läs mer om Finnair Plus Mastercard

Stockmann Mastercard

Stockmann Mastercard är Stockmanns stamkundskort och också ett betaltids- och kreditkort. Med kortets kreditlimit betalar du också större köp och får flexibilitet i överraskande situationer.

Läs mer om Stockmann Mastercard

Flexfinansiering

Med Flexfinansiering finansierar du lätt renovering i hemmet eller andra anskaffningar med Flexfinansiering. Du kan också överföra pengar från Flexfinansiering till ditt konto i tjänsten OmaLuotto. Du kan ansöka om Flexfinansiering i en säljaffär eller säljaffärens nätbutik.

Läs mer om Flexfinansiering

Vem kan få kort eller kredit?

Du kan få ett kreditkort utan säkerhet om du bland annat har regelbundna inkomster, har skött din ekonomi väl, inte har några betalningsanmärkningar och har fyllt 18 år.

Varje kreditansökan grundar sig ändå på en helhetsbedömning.

Vi meddelar dig om kreditbeslutet antingen på kreditansökan eller via Nordea Omaposti.

Vi handlägger kreditansökningar så fort som möjligt och ofta får du beslutet redan samma dag.

Hur kan jag ansöka om kredit?

Du kan ansöka om Mastercard-kortkredit på vår webbplats och använda det beviljade kortet genast då du får det.

  • Tuohi Mastercard-kort kan du också ansöka om i våra samarbetspartners affärer och göra ditt första köp på krediten efter att du har fått ett positivt kreditbeslut.
  • Du kan ansöka omeKredit och Flexfinansiering i våra leverantörspartners affärer eller nätbutiker. Du kan göra ditt första köp på krediten genast efter att kreditbeslutet fattats.
  • eKredit är en engångskredit med vilken du kan göra ett köp medan Flexfinansiering är en fortlöpande kredit med vilken du kan göra tilläggsköp eller överföra pengar från krediten till ditt bankkonto.
  • Läs mer om de olika alternativen och hitta en konsumentkredit som passar dig.