”Jag tänkte köpa en bil i en bilaffär.”

Det är lätt att köpa en ny eller begagnad bil i en bilaffär med avbetalningsfinansiering av Nordea Finance.  Avbetalningsfinansiering är ett populärt alternativ – cirka hälften av bilarna i Finland är finansierade med avbetalning.  

När du har hittat en bil du vill ha i en bilaffär, fråga försäljaren om Nordea Bilfinansiering. Försäljaren ansöker om krediten och öpnnar den. Du behöver bara betala handpenningen eller ge din gamla bil i utbyte. Kom ihåg att kontrollera din återstående skuld i Självbetjäningskanaler om din bil är finansierad. Klicka på länken på balken till höger för att öppna tjänsten.

”I vilka bilaffärer kan jag få avbetalningsfinansiering?”

Vi har mer än 200 samarbetspartners runt om i Finland. 

”Vad är avbetalning egentligen?”

Avbetalning är en finansieringsform som syftar till ägande. Bilaffären räknar ut en lämplig månadsrat för dig och du får upp till sex år betalningstid. Du behöver ingen separat säkerhet eftersom bilen utgör säkerhet i avbetalningsfinansieringen. Du kan byta bil eller återbetala hela krediten under avtalsperioden. När krediten är betald blir fordonet ditt. Läs mer här.

”Jag hittade en bra privatägd bil på nätet.”

Andra konsumentkrediter med eller utan säkerhet lämpar sig för affärer mellan privatpersoner. Ett alternativ är Flexkredit som, såsom namnet antyder, flexar enligt din livssituation. Du kan ansöka om Flexkredit i nätbanken, via Nordea Kundtjänst eller på Nordeas kontor. Läs merÖppnas i nytt fönster

”Jag ska kolla med vilken månadsrat jag kan få en bil.”

Du kan räkna månadsraten och avgifterna med hjälp av vår finansieringsräknare.

Du ser de olika Flexkredit-alternativen t.ex. genom att använda räknaren i nätbanken.

Avbetalning
Konsumentkredit med säkerhet
Konsumentkredit utan säkerhet

Vår kundservice hjälper dig i alla dina kortkredit och bilfinansiering ärenden

Ring till kundservice

0200 86211

Öppet mån, fre 9.00-16.00 och tis, ons, tors 9.00-14.00 (lnm/msa)