Ett kreditkort utan årsavgift

Tuohi Mastercard är ett kreditkort utan årsavgift som Nordea Finans beviljar. Du kan ansöka om kort behändigt på nätet, oberoende av vilken bank du är kund hos. Du kan betala med Tuohi Mastercard på alla ställen där du också kan använda andra Mastercard-kort och naturligtvis också på nätet. Med Tuohi Mastercard-kortet kan du betala dina köp i flera rater, ta ut kontanter i automater i Finland och utomlands och överföra pengar från krediten till ditt bankkonto. Den unika Prisskyddsförsäkringen i Tuohi Mastercard-kortet garanterar dig det bästa priset på marknaden. 

Tuohi Mastercard är ett internationellt betaltids- och kreditkort. Den effektiva räntan på en utnyttjad kredit på 1 500 euro är 28 % och kreditpriset 1 710 euro, då den nominella räntan är 3 månaders euriborränta (11/2023) + 14 %, och den månatliga kontoavgiften på 5 euro har beaktats i beräkningen. Tuohi Mastercard är en fortlöpande kredit som gäller tills vidare. Kreditlimiten är 2 000–10 000 euro. Krediten beviljas av Nordea Finans Finland Ab, Aleksis Kivis gata 9, Helsingfors. 

Hoppsan! Om du vill se innehåll av detta slag ska du först godkänna Nordeas cookies för marknadsföring

tuohi-web-640x360-koroton-maksuaikaRäntefri betaltid

Om du vill kan du betala alla dina köp med Tuohi Mastercard redan på nästa faktura. När du betalar dina köp med Tuohi Mastercard får du alltid i genomsnitt 30 dagar räntefri betalningstid för dem. För den räntefria tiden betalar du bara kontoavgiften på 5 euro och den eventuella avgiften på 3 euro för pappersfaktura. Kontoavgiften debiteras bara om det finns saldo att fakturera på krediten. Tuohi Mastercard har ingen årsavgift.

Läs mer om egenskaperna med Tuohi.

tuohi-web-640x360-joustava

Dela upp dina betalningar 

Du får månatligen en faktura över dina köp. Efter att du fått fakturan kan du välja om du betalar miniraten som framgår av den, hela det fakturerade saldot eller något mitt emellan. Om du betalar köpen i mindre rater, debiterar vi utöver fakturabeloppet också ränta (3 mån. euribor + 14 %), en månatlig kontoavgift på 5 euro och en eventuell avgift för pappersfaktura på 3 euro i enlighet med avtalsvillkoren.

Kolla prislistan.

tuohi-web-640x360-lyhennysvapausAmorteringsfria månader

Som Tuohi Mastercard-användare kan du också ta en paus från amorteringarna. Under den amorteringsfria perioden gör du inga amorteringar utan räntan och kontoavgiften för den amorteringsfria månaden debiteras som en del av följande månadsrat. Du kan välja två amorteringsfria månader om året (inte två på varandra följande månader). Observera att du inte kan kombinera amorteringsfria månader med fakturering av köp i jämna rater. Ta i bruk amorteringsfria månader i tjänsten OmaLuotto, i Nordeas nätbank eller genom att ringa Nordea Finans kundtjänst.

Läs mer om amorteringsfria månader.

Vår kundtjänst hjälper dig i alla kortkreditfrågor

Kontakta oss

0200 86211

Öppet mån-fre kl. 9-16.30 (lna/msa)