Med Prisskyddsförsäkring behöver du inte stressa över priser

Ibland händer det att du ser något du nyss köpt till ett billigare pris någon annanstans. Det här kan leda till viss irritation över priset. Vi har kompletterat Tuohi Mastercard-kortet med den unika Prisskyddsförsäkringen just för sådana här situationer. 

Om du hittar en produkt som du köpt i en affär eller nätbutik i Finland med Tuohi Mastercard till ett billigare pris inom 30 dagar från köpdagen kan du med stöd av Prisskyddsförsäkringen hos Tuohi Mastercard ansöka om kompensation för skillnaden mellan priserna. Du får kompensationen för skillnaden mellan priserna direkt på ditt bankkonto då försäkringsvillkoren uppfylls. Försäkringen beviljas av Tryg. Med Prisskyddsförsäkringen behöver du inte stressa över priser.

Hintaturvavakuutus-sininen-swe

Du behöver inte binda dig till dagens pris

Tuohi Mastercard är det andra kortet för finländare. Du kan använda dig av det bästa andra kortet i situationer då du behöver ett tryggt alternativ inför ett köpbeslut.

Prisskyddsförsäkringen i Tuohi Mastercard är en mycket fördelaktig egenskap som sparar både tid och pengar. Då du har betalat ett köp med Tuohi Mastercard ersätter det skillnaden i enlighet med försäkringsvillkoren om du inom en månad råkar hitta samma produkt till ett förmånligare pris. Du behöver inte skjuta upp en nödvändig anskaffning i hoppet om ett förmånligare pris och du behöver inte leta efter erbjudanden.

Utöver flexibiliteten, pålitligheten och den ekonomiska bufferten erbjuder Tuohi Mastercard sinnesro då du vet att du kommer att betala det förmånligare priset. Det är bra att komma ihåg det andra kortet.

”Tuohi har hjälpt mig vid snabba köpbeslut i många situationer och möjliggör större anskaffningar.”

”Jag fyllde i ersättningsansökan per telefon och handläggningen gick jättesnabbt.”

”Den största fördelen är just att man inte behöver springa i butiker och leta efter förmånligare erbjudanden.”

Automatisk och avgiftsfri tilläggsegenskap

Med Prisskyddsförsäkringen får du de bästa priserna på marknaden på dina köp. Om du hittar en produkt som du köpt med Tuohi Mastercard till ett billigare pris inom 30 dagar från inköpsdagen ersätter Prisskyddsförsäkringen skillnaden mellan priserna till dig. Du får kompensationen utifrån skillnaden mellan priserna direkt på ditt bankkonto då försäkringsvillkoren uppfylls.

Du kan få ersättningen om du betalat ditt köp i sin helhet med Tuohi Mastercard-kortet i en butik eller webbshop i Finland och bifogar erbjudandet där det billigare priset framgår till din ersättningsansökan.

Prisskyddsförsäkringen är en automatisk och helt avgiftsfri egenskap som finns på alla Tuohi Mastercard. Prisskyddsförsäkringen beviljas av Tryg. Se försäkringsvillkoren.Öppnas i nytt fönster

Hoppsan! Om du vill se innehåll av detta slag ska du först godkänna Nordeas cookies för marknadsföring

Till och med 2 000 euro i kompensation per år

Den produktspecifika minimikompensationen är 20 euro och maximikompensationen 500 euro. Det maximala ersättningsbeloppet Tryg betalar per år för köp med ett Tuohi Mastercard-kreditkort är 2 000 euro.

Prisersättningen gäller inte för produkter, konstruktioner eller fast inredning som köpts för yrkesanvändning, outlet-erbjudanden eller paketerbjudanden, eller för köp som du gjort i samband med att du beviljats Tuohi Mastercard-kortet (i den affär där du ansökt om Tuohi Mastercard-kortet om du gjort ansökan i en av våra samarbetspartners affärer). 

Tuohi Mastercard är ett internationellt betaltids- och kreditkort. Den effektiva räntan på en utnyttjad kredit på 1 500 euro är 28 % och kreditpriset 1 710 euro, då den nominella räntan är 3 månaders euriborränta (11/2023) + 14 %, och den månatliga kontoavgiften på 5 euro och avgiften för pappersfakturan på 3 euro har beaktats i beräkningen. Tuohi Mastercard är en fortlöpande kredit som gäller tills vidare. Kreditlimiten är 2 000–10 000 euro. Krediten beviljas av Nordea Finans Finland Ab, Aleksis Kivis gata 9, Helsingfors.

Så här ansöker du om priskompensation

Om du ansöker om kompensation med stöd av Prisskyddsförsäkringen, följ anvisningarna nedan:

  1. Fyll i ersättningsansökan på nätetÖppnas i nytt fönster. Välj Anmäl skada. Välj sedan Jag är privatkund och ange ditt Tuohi Mastercard-kortnummer och giltighetstid. Gå vidare enligt anvisningarna i ersättningsansökan.
  2. Bifoga till ersättningsansökan en kopia av Tuohi Mastercard-fakturan över ditt köp samt ett kvitto med uppgift om köpets datum, typ och pris. Bifoga även ett erbjudande eller en annons där samma produkt saluförs till ett förmånligare pris. Det ska framgå av fakturan och kvittot att du har betalat köpet i sin helhet med Tuohi Mastercard.
  3. Skicka ersättningsansökan till Tryg.
  4. Om du inte kan bifoga nödvändiga bilagor till den elektroniska ersättningsansökan ska du ändå skicka ansökan elektroniskt utan bilagor och vänta på att Tryg kontaktar dig.

  5. Mer information: Tryg, Sveavägen 167, 11346 Stockholm, Sverige, tfn +358 800 935 55, info@tryg.fi, mån–fre kl. 8–16.

Exempel på priskompensationen i Prisskyddsförsäkringen


tuohi-web-640x360-maksutapa

Telefon i butik A 480 €
Telefon i butik B 370 €

Skillnad 110 €

Du kan få en priskompensation på 110 euro då försäkringsvillkoren uppfylls.


tuohi-web-640x360-tarpeelliset-hankinnat

Tvättmaskin i butik A 1 400 €
Tvättmaskin i butik B 1 200 €

Skillnad 200 €

Du kan få en priskompensation på 200 euro då försäkringsvillkoren uppfylls.

Prisskyddsförsäkringen beviljas av Tryg.