Stockmann Mastercardin edut ja ominaisuudet

Stockmann Mastercard on maksuaika- ja luottokortti, johon voit liittää myös debit-ominaisuuden (Nordean pankkitilin). Kortin luottolimiitti avaa mahdollisuuden suurempiinkin hankintoihin ja tuo joustavuutta yllättäviin tilanteisiin.

  • Laskun saatuasi voit päättää maksatko koko velkasaldon kerralla (maksuaika-ominaisuus), jolloin sinulta ei veloiteta korkoa tai tilinhoitomaksua. Jos haluat maksaa ostosi useammassa kuukausierässä (hyödynnät luotto-ominaisuutta), veloitetaan korko ja tilinhoitomaksu. Tapahtumat ja veloitettavat kulut näet aina laskulta. 
  • Voit valita kaksi lyhennysvapaata kuukautta/vuosi (ei peräkkäiset), lyhennysvapaan kuukauden korko ja mahdolliset muut kulut siirtyvät seuraavalle laskulle. Voit valita/vaihtaa kuukausia OmaLuotto-palvelussaAvautuu uuteen ikkunaan oman pankkisi tunnuksilla tai Nordean verkkopankissaAvautuu uuteen ikkunaan.
  • Päätät itse korttihakemusta täyttäessäsi laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin).
  • Verkkokaupoissa maksat turvallisesti kortillasi, varmista että korttisi on aktivoitu verkkokäyttöön esim. OmaLuotto-palvelussa tai Nordean verkkopankissa ja olet ottanut Nordea ID -sovelluksen käyttöön oman pankkisi tunnuksilla (sovelluksen käyttö ei edellytä Nordea pankin asiakkuutta).
  • Stockmann Mastercard -kortillasi on käytössä lähimaksuominaisuus credit-ominaisuudella maksettaessa. Lähimaksuominaisuudella voit halutessasi maksaa alle 50 euron suuruisia ostoksia ilman tunnusluvun näppäilyä viemällä kortin lähelle maksupäätettä. 
  • Lähimaksuominaisuuden aktivoit käyttöösi, kun teet ensimmäisen oston credit-ominaisuudella ja hyväksyt sen korttisi tunnusluvulla.
  • Voit seurata luottokorttitapahtumiasi kätevästi  Nordean mobiilipankissa tai muun pankin asiakkaana OmaLuotto-palvelussa. 
  • OmaLuotto-palvelussa näet korttisi käyttövaran ja voit siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi. Voit myös rajoittaa korttisi maantieteellistä käyttöaluetta sekä kortin käyttöä internetissä. 
  • Voit itse valita kortillesi haluamasi tunnusluvun OmaLuotto-palvelussa tai Nordean verkkopankissa.
  • Korttiin liittyvät kustannukset näet tämän sivun alaosasta kohdasta Hinnasto. 

Maksa puhelimella - maksukortti ja kanta-asiakasedut aina mukanasi

Apple Payn ja Google Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi kaupoissa helposti puhelimellasi. Ne toimivat lähimaksun tavoin, mutta ilman ylärajaa luottosi käyttövaran puitteissa. Liitä Stockmann Mastercard -korttiisi Apple Pay tai Google Pay -maksusovellus jo tänään. 

MyStockmann-sovelluksesta löydät kanta-asiakaskorttisi QR-koodin, joten puhelimella maksaminen ja kanta-asiakasetujen hyödyntäminen Stockmannilla onnistuu nyt entistä helpommin.

Lue lisää lähimaksamisesta ja mobiilimaksamisesta

Kortin maarajauksesta päätät itse

Maarajaus lisää Stockmann Mastercard -kortin käytön turvallisuutta, koska korttia voi käyttää ainoastaan sallimissasi paikoissa, kun maksat kortillasi tai nostat rahaa automaatilta. Rajaus ei koske internet-ostoja ja voi olla voimassa toistaiseksi tai määräajan. 

Valittavanasi on neljä aluevaihtoehtoa; Suomi, Viro ja Pohjoismaat (Viro, Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti), Eurooppa tai koko maailma. 

Maarajauksen voit tehdä maksutta esim. OmaLuotto-palvelussaAvautuu uuteen ikkunaan (oman pankkisi pankkitunnuksilla), Nordean mobiilipankissa tai verkkopankissa (Nordean pankkitunnuksilla) ja se on voimassa heti.

Onnea ja menestystä korkeakouluopiskelija!

Luottokortti helpottaa opiskelijan arkea. Kortin voit saada heti saatuasi opiskelupaikan korkeakoulusta. Vuosimaksuttoman Stockmann Mastercard -kortin luottolimiitti voi olla jopa
2 000 euroa. 

Stockmann Mastercard voidaan myöntää ammattikorkeakoulu-, yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille, kun olet vastaanottanut opiskelupaikan nykyisessä opiskelupaikassasi. Opiskelijana sinulta ei siis edellytetä työsuhdetta eikä tuloja kortin myöntämiseksi. 

Toimi näin:

Liitä hakemukseen mukaan myös todiste opiskelustasi (todistus opiskelupaikan vastaanottamisesta tai kopio opiskelijakortista) ammattikorkeakoulu-, yliopisto- tai korkeakoulussa. Internetistä tulostettu opintosuoritusote on riittävä. 

Hakemuksen voit tehdä netissä (yllä olevan linkin kautta), Nordea 24/7 asiakaspalvelussa tai Stockmannin kanta-asiakaspalvelussa. 

Korttiluottojen asiakaspalvelu on apunasi kaikissa luottoon liittyvissä kysymyksissäsi

Soita asiakaspalveluumme

0200 86210

Avoinna ma, pe 9.00-16.00 ja ti, ke, to 9.00-14.00 (pvm/mpm)