Hyödyllistä tietoa luottokorteista ja autoluotosta löydät täältä

Tälle sivulle olemme koonneet joukon asioita, joista voi olla sinulle apua. Lue myös miten voit helpottaa luottojen takaisinmaksua lyhennysvapailla ja luoton lyhennysprosentin muutoksella.

Kortti kateissa, puhelinpalvelu suljettu, kortilla maksaminen verkkokaupoissa arveluttaa, minkä verran minulla on autolainaa...

Näihin kaikkiin mietteisiin löydät lisätietoa tältä sivulta. Jos jokin asia ei nettisivuiltamme selviä, niin asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

OmaLuotto on aina auki

OmaLuotto-palvelussa hoidat omia luottoosi liittyviä asioita silloin kun sinulle sopii. Palvelua käytät oman pankkisi tunnuksilla vaivattomasti myös älypuhelimellasi tai tabletillasi. Tutustu palvelun ominaisuuksiin ja ota OmaLuotto käyttöösi saman tien. OmaLuotto-palvelussa voit hoitaa Tuohi, Stockmann, Finnair Plus Mastercard -korttien ja Joustorahoituksen asioita. 

OmaLuotto-palvelussa voit mm.:

  • katsoa luottotilin tapahtumia
  • siirtää rahaa luotolta pankkitilille
  • valita lyhennysvapaan kuukauden luotolle
  • muuttaa eräpäivää tai kuukausittain takaisinmaksettavan summan suuruutta. 

Lue lisää alta mitä kaikkea OmaLuotto-palvelussa voit tehdä ja miten helposti otat sen  käyttöön oman pankkisi tunnuksilla.

 

Nordean Omaposti on sinun digitaalinen postilaatikkosi, joka mahdollistaa helpon ja nopean tavan hoitaa asioita kanssamme.

Omapostilla voit sekä lähettää että vastaanottaa viestejä ja dokumentteja Nordeasta ja Nordea Financesta vaikka sinulla ei olisi Nordean verkkopankkitunnuksia. Nordean Omapostia käytät oman pankkisi tunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Nordean Omapostilla lähetät kätevästi viestejä, liitteitä ja vastaanotat-, sekä allekirjoitat sopimuksia. Nordean asiakkaana saat meihin yhteyden myös verkko- ja mobiilipankin Ota yhteyttä toiminnolla. 

Verkossa tehtävissä korttimaksuissa on käytössä vahva tunnistautuminen

Tarkista, että olet ilmoittanut meille puhelinnumerosi oikein

On tärkeää, että olet ilmoittanut meille oikean puhelinnumerosi, jotta voit ottaa vahvan tunnistautumisen palvelut käyttöösi kortilla tehtävissä verkkomaksuissa. Voit tarkistaa puhelinnumerosi sekä muuttaa sen:

Voit myös lähettää asiakaspalveluumme viestin Nordean Omapostin kautta.

Lue lisää vahvan tunnistautumisen palveluista verkkomaksuissa tästä.

Voit saada tekstiviestillä muistutuksen erääntyneestä laskustasi

Uutena palveluna asiakkaillemme, lähetämme automaattisesti tekstiviestillä muistutuksen erääntyneestä laskusta. Muistutus lähetetään, kun laskun eräpäivästä on kulunut kolme pankkipäivää ja suoritus ei vielä näy tilillämme.
Mikäli olet jo maksanut laskun ja suorituksesi on matkalla, sinun ei tarvitse tehdä mitään (automaattinen tekstiviesti on maksuton). Voit varmistaa tilitapahtumistasi milloin olet suorittanut maksun.

Jos et halua vastaanottaa automaattista tekstiviestiä erääntyneestä laskustasi, voit soittaa Nordea Financen asiakaspalveluun tai lähettää viestin Nordean OmapostillaAvautuu uuteen ikkunaan jonne kirjaudut oman pankkisi tunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Nordean asiakkaana voit lähettää viestin myös Nordean verkko- ja mobiilipankissa.

Viisaasti verkossa

Ostosten teko verkossa luottokortilla on helppoa ja kätevää, kannattaa kuitenkin muistaa muutama asia ennen kuin luovuttaa korttitietojansa internetissä.

Lue lisää verkkomaksamisesta

Joustoa luoton takaisinmaksuun

Luottoihimme saat lyhennysvapaata ja voit tarvittaessa pienentää kuukausittain takaisin maksettavaa summaa helposti itsepalveluissamme.

Lue lisää miten voit ottaa lyhennysvapaan käyttöön

Monta kanavaa ja tapaa hoitaa rahoitusasioita verkossa

Luottojesi ja korttiesi asioita voit hoitaa itsenäisesti useissa eri kanavissa olitpa sitten Nordean tai muun pankin asiakas. Katso mikä on sinun kanavasi.

Tutustu itsepalveluihin

Tietosuoja Nordeassa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea on sitoutunut suojelemaan yksilöiden oikeuksia ja pitämään henkilötietosi turvassa. Tietosuojaselosteestamme voit lukea miten käsittelemme tietojasi ja mitä tietoja sinusta keräämme.

Nordean tietosuojaseloste Avautuu uuteen ikkunaan

Maksa lähimaksulla turvallisesti

Kortissa olevalla lähimaksuominaisuudella voit maksaa alle 50 euron suuruisia ostoksia helposti ja nopeasti vain viemällä maksukorttisi maksupäätteen lähelle.

Lue lisää lähimaksusta

Korttiluottojen ja Joustorahoituksen Itsepalvelua juuri silloin kun sinulle sopii

Korttiluottosi ja Joustorahoituksen asioita hoidat itsenäisesti OmaLuotto-palvelussa. OmaLuotto-palvelua käytät oman pankkisi pankkitunnuksilla silloin kun sinulle sopii.

Tutustu OmaLuotto-palveluun

Tarkista autoluoton tiedot 24/7 itsepalvelussa

Jos et ole Nordean asiakas ja haluat tietoja autoluotostasi, on käytössäsi Luoton tiedot 24/7 -palvelu johon voit kirjautua milloin vain.

Kirjaudu Luoton tiedot 24/7 -palveluun

Onnea ja menestystä opiskelija

Korkeakouluopiskelijana voit saada käyttöösi luottokortin ilman säännöllisiä tuloja.

Lue lisää miten saat opiskelijan Mastercard-kortin

Mietitkö luotosta luopumista?

On ihan ok luopua tarpeettomasta luottokortista. Luoton lopettamiseen ei riitä pelkkä kortin katkaisu, vaan tarvitsemme sinulta luoton lopetusilmoituksen.

Lue lisää miten lopetat luoton

Miten toimia, kun luotolla maksettu matka on peruuntunut ja maksu palautunut luottotilille?

Luotolla maksetun matkan peruuntuessa luotolla maksettu summa palautuu luottotilille. Summa kannattaa jättäa luotolle odottamaan tulevia hankintoja. Jos kuitenkin luottotililläsi on ns. ylimaksua ja haluat siirtää rahat luotolta pankkitilillesi, niin lähetä meille viesti ja tilinumerosi Nordean Omapostilla.

Siirry Omapostin kirjautumissivulle

Miksi me kysymme sinusta niin paljon

Pankkeja velvoittavat monet lait, joilla pyritään ehkäisemään esimerkiksi rahanpesua, terrorismia ja taloudellista rikollisuutta. Nämä lait velvoittavat myös meitä ja kannamme yhteiskunnallisen vastuumme.

Lue lisää asiakkaan tunnistamisesta

E-laskulla säästät aikaa ja vaivaa

E-lasku on turvallinen ja vaivaton laskujen maksutapa.

Lue lisää e-laskusta