Verkko- ja mobiilipalvelumme ovat käytössäsi juuri silloin kun sinulle sopii

Tarvetta muuttaa kortin turvarajoja tai sallia kortin internet-käyttö? Autoa vaihtamassa mutta loppuvelkatiedot puuttuvat? Tarvetta lähettää meille viestiä tai liitteitä?

Kaikkiin näihin tilanteisiin meiltä löytyy palvelu, jossa ratkaiset kulloinkin tarvittavan asian. Tutustu alta lisää ja löydä oma palvelusi.

  • OmaLuotto-palvelussa hoidat oman pankkisi tunnuksilla luottokorttiesi ja Joustorahoituksen asioita, mm. siirrät luotolta rahaa tilille, muutat turvarajoja, sallit kortin verkkokäytön tai tilaat uuden PIN-tunnusluvun kadonneen tilalle. 
  • Omat sivut -palvelussa näet autorahoituksen tietoja ja saat mm. laskettua loppuvelan auton rahoitukselle.
  • Nordea Omapostin kautta  viestit kanssamme suojatusti ja lähetät vaikka tarvittavan liitteen. Nordea Omapostiin kirjaudut oman pankkisi pankkitunnuksilla.  
  • Kun taas huomaat olevasi kaupassa ilman lompakkoa, on apunasi kätevä Apple Pay, Google Pay. Näin voit maksaa ostoksesi puhelimellasi. 

Nordea Omaposti

Turvalliseen viestintään sinun ja Nordea Financen välillä

Nordea Omaposti on sinun digitaalinen postilaatikkosi, joka mahdollistaa helpon ja nopean tavan hoitaa pankkiasioita kanssamme. Omapostilla lähetät tai vastaanotat viestejä ja asiakirjoja Nordea Financen kanssa. Omapostiin kirjaudut oman pankkisi pankkitunnuksilla. Kirjaudu Omapostiin.Avautuu uuteen ikkunaan

OmaLuotto-palvelussa teet muutoksia kortti- ja kulutusluottoihin

Käytössäsi missä ja milloin vain

OmaLuotto-palvelu on tehty helpottamaan sinun arkeasi. Sen avulla hoidat korttiluottoosi ja Joustorahoitukseen liittyviä asioita juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. OmaLuotto on käytössäsi turvallisessa ja suojatussa verkkoyhteydessä 24/7. OmaLuotto-palvelussa voit mm. siirtää rahaa luotolta tilille, muuttaa luoton eräpäivää sekä valita lyhennysvapaita kuukausia.

OmaLuotto on tarkoitettu sinulle, jolla ei ole Nordean pankkitunnuksia ja haluat hoitaa itsenäisesti luottoosi liittyviä asioita verkossa. Joustorahoituksen asioita voit hoitaa OmaLuotto-palvelussa myös Nordean asiakkaana, Joustorahoitusta ei ole tarjolla Nordean verkko- tai mobiilipankissa.

OmaLuotto-palvelun käyttöönotto on maksutonta, joistain palvelun toiminnoista veloitaan hinnaston mukainen kulu. Tutustu ja ota OmaLuotto käyttöön saman tien.Avautuu uuteen ikkunaan

Autorahoitukse tiedot Omat sivut -palvelusta

Auton osamaksusopimuksen tiedot ja loppuvelan näet Omat sivut -palvelussa

Yksityisasiakkaana voit kätevästi seurata oman osamaksusopimuksesi tilannetietoja verkossa. Voit kirjautua Omat sivut -palveluun minkä tahansa pankin verkkopankkitunnuksilla. Tutustu ja kirjaudu.Avautuu uuteen ikkunaan  

Nordea Mobile - Nordean mobiilipankkisovellus

Hoida päivittäiset pankkiasiasi nopeasti ja helposti Nordea Mobile -sovelluksella. Lataa sovellus ja kokeile, kuinka kätevä se on. Koko pankki kulkee ensimmäistä kertaa mukana taskussasi. Voit hoitaa kaiken itse tai asiakaspalvelun avulla puhelimitse, chatin kautta tai verkkotapaamisissa. Lue lisää Nordea Mobile mobiilipankkisovelluksestaAvautuu uuteen ikkunaan.

Apple Pay

Maksamisen uusi sukupolvi

Apple Payn avulla voit hoitaa korttimaksusi kaupoissa helposti iPhonella. Ota Apple Pay käyttöösi ja liitä se Mastercard-korttiisi. Sen aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. Ota käyttöösi jo tänään! Aktivoi Apple Pay saman tien.Avautuu uuteen ikkunaan