Haluan tietoa rahoitusvaihtoehdoista

Vaikka puolet autoista ostetaan yhä käteisellä, niin tarjolla on yhä enemmän uusia rahoitusvaihtoehtoja.

Nordean tarjoamia rahoitusmuotoja auton hankintaan ovat perinteinen osamaksurahoitus ja yksityisleasing autoliikkeiden kautta sekä vakuudelliset ja vakuudettomat kulutusluotot.

Eri elämäntilanteisiin sopii erilainen rahoitus. Oheisen esimerkin kautta näet, miten n. 18 000 € hintaisen auton kuukausierät ja sopimusaika voivat jakautua eri rahoitusmuodoissa. Huomaathan, että laskelmat eivät ole täysin vertailukelpoisia keskenään mm. erisuuren käsirahan ja luoton perustamismaksun vuoksi. Tämän hetkiset hinnat ja rahoitusehdot tarkistetaan aina luottohakemuksen yhteydessä. 

Kun haluat omistaa auton

Saat oman auton sinulle sopivilla kuukausierillä autoliikkeestä. Voit hankkia uuden tai käytetyn auton, eikä erillistä vakuutta tarvita, sillä auto toimii vakuutena.

Lue lisää osamaksustaAvautuu uuteen ikkunaanOsamaksu vertailu

Kun haluat maksaa vain käytöstä

Pääset uuden auton rattiin Laakkosen tarjoamalla Fiksudiili-osamaksulla ilman käsirahaa. Saat auton käyttöösi tarpeesi mukaa 2-4 vuodeksi kiinteillä kuukausierillä. Maksaessasi sovittujen kuukausierien mukaisesti, sinulla on sopimuksen päättyessä mahdollisuus ostaa auto omaksesi tai voit palauttaa sen takaisin liikkeeseen.

Lue lisää FiksuDiilistäAvautuu uuteen ikkunaan