Haluan tietoa rahoitusvaihtoehdoista

Vaikka puolet autoista ostetaan yhä käteisellä, niin tarjolla on yhä enemmän uusia rahoitusvaihtoehtoja.

Nordean tarjoamia rahoitusmuotoja auton hankintaan ovat perinteinen osamaksurahoitus ja yksityisleasing autoliikkeiden kautta sekä vakuudelliset ja vakuudettomat kulutusluotot.

Eri elämäntilanteisiin sopii erilainen rahoitus. Oheisen esimerkin kautta näet, miten n. 18 000 € hintaisen auton kuukausierät ja sopimusaika voivat jakautua eri rahoitusmuodoissa. Huomaathan, että laskelmat eivät ole täysin vertailukelpoisia keskenään mm. erisuuren käsirahan ja luoton perustamismaksun vuoksi. Tämän hetkiset hinnat ja rahoitusehdot tarkistetaan aina luottohakemuksen yhteydessä. 

Kun haluat omistaa auton

Saat oman auton sinulle sopivilla kuukausierillä autoliikkeestä. Voit hankkia uuden tai käytetyn auton, eikä erillistä vakuutta tarvita, sillä auto toimii vakuutena.

Lue lisää osamaksustaAvautuu uuteen ikkunaanOsamaksu vertailu

Kun haluat maksaa vain käytöstä

Autoleasing – helppoa ja huoletonta autoilua. Autoleasing tarjoaa yksityisleasingratkaisut kiinteään kuukausihintaan. Leasingsopimuksemme sisältävät mm. huollot, korjaukset ja renkaat. Tiedät tarkkaan autoilun kustannukset, eikä autosi arvon laskusta tarvitse huolehtia. Autoleasingin asiakkaana autoilu on helppoa ja huoletonta.

Lue lisää Nordean AutoleasingistäAvautuu uuteen ikkunaan

Soita asiakaspalveluumme

Olemme apunasi autorahoitukseesi liittyvissä kysymyksissä

0200 86210

Avoinna ma–pe klo 9-16.30 (pvm/mpm)