Joskus elämäntilanteet muuttuvat, ja silloin auto ei saa olla esteenä

Voi olla, että kesken sopimuskauden haluat vaikka vaihtaa autoa – se kyllä onnistuu.

"Miten tämä onnistuu osamaksurahoituksen osalta?"

Voit vaihtaa autosi toiseen, kunhan koko jäljellä oleva osamaksuluottosi maksetaan samalla loppuun. Tarkista loppuvelkasi suuruusAvautuu uuteen ikkunaan ja kysy hyvityshintaa autollesi autoliikkeestä, jolloin autoliike voi maksaa loppuvelan Nordea Financelle. Autoliike toimittaa samalla kopion luovutus- ja kauppakirjasta Nordea Financeen, jolloin lähetämme omistajuuteen oikeuttavan varmenteen suoraan autoliikkeelle saatuamme loppusuorituksen. Halutessasi voit käyttää hyvityshinnan ja loppuvelan erotuksen uuden auton käsirahana.

"Haluaisin myydä osamaksuautoni yksityiselle ostajalle" 

Voit myydä ajoneuvosi hyvin myös kolmannelle osapuolelle, tarkoittaen muuta kuin autoliikettä. Tarkista tällöin osamaksusopimuksesi loppuvelka Autorahoituksen itsepalveluista oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla tai soittamalla asiakaspalveluumme. 

Loppuvelka maksetaan ennen ajoneuvon myyntiä samoilla maksutiedoilla kuin osamaksuerätkin, jonka jälkeen saat Nordea Financesta varmenteen. Mikäli haluat, että omistajuuteen oikeuttava varmenne lähetetään sinun sijastasi suoraan ostajalle, lähetä meille kopio luovutus- tai kauppakirjasta postitse tai Omapostin kautta. 

Traficomin luovutuskirjassaAvautuu uuteen ikkunaan tai kauppasopimuksessa tulee olla tarkat tiedot ajoneuvosta, myyjästä (osamaksuvelallisesta) ja ostajasta sekä osamaksuvelallisen että ostajan allekirjoitus ja nimenselvennys.

"Miten toimin jos haluan siirtää sopimuksen toiselle henkilölle?"

Pääsääntöisesti osamaksusopimusta ei ole mahdollista siirtää toiselle henkilölle. 

Haluan tietää miten paljon minulla on vielä osamaksua jäljellä

Tarkista jäljellä oleva pääomavelkasi Autorahoituksen itsepalveluista.Avautuu uuteen ikkunaan. Oman luottosi tiedot näet myös Nordean verkkopankista, kunhan luottosi on liitetty sinne. Saat liitettyä luottosi tiedot Nordean verkkopankkiin soittamalla asiakaspalveluumme tai lähettämällä meille viestin Nordean verkkopankista tai Nordean Omapostista.

Asiakaspalvelumme auttaa loppuvelka-asioissa myös puhelimitse ja Nordean Omapostin kautta. Huomioithan, että pankkisalaisuuden vuoksi loppuvelka kerrotaan ainoastaan osamaksuvelalliselle.

Olemme apunasi autorahoitukseesi liittyvissä kysymyksissä

Soita asiakaspalveluumme

0200 86210

Avoinna ma, pe 9.00-16.00 ja ti, ke, to 9.00-14.00 (pvm/mpm)