Uuden korttisi tunnusluku

Maksaessasi ostokset kauppojen maksupäätteillä tai tehdessäsi automaattiostoja tarvitset korttisi PIN-tunnuslukua. Jos olet kadottanut tai unohtanut PIN-tunnuslukusi, voit tehdä uusintatilauksen helposti itsepalveluissamme.

Voit valita kortille haluamasi tunnusluvun jo korttia hakiessasi kun teet korttihakemuksen Nordean verkkopankissa tai Nordean asiakaspalvelussa. Verkkopankissa ja Nordean asiakaspalvelussa tarvitset henkilökohtaiset pankkitunnukset. Itse valitsemasi tunnusluku on helppo muistaa, mutta huolehdithan siitä, ettei se ei ole helposti arvattava. Muissa luoton hakukanavissa korttiisi liitetään pankin muodostama tunnusluku.

Uuden tai unohtuneen tunnusluvun toimitustapa

OmaLuotto-palvelussa, konttorissa tai Nordean asiakaspalvelussa haettujen uusien korttien pankin muodostaman tunnusluvun saat postitse kotiisi.

Mikäli olet unohtanut tunnuslukusi, voit tilata uuden tunnusluvun OmaLuotto-palvelussa tai soittamalla Nordea Financen asiakaspalveluun. 

Muuta nykyisen korttisi tunnusluku

Muuta nykyisen korttisi tunnusluku mieleiseksesi. Muutoksen teet kätevästi Nordean verkko- ja mobiilipankissa. Samalla voit päivittää myös muita korttisi ominaisuuksia. Muutoksen yhteydessä korttisi uusitaan ja siitä veloitetaan hinnaston mukainen palkkio. Vuosiuusinnan yhteydessä tunnusluvun vaihto on maksuton.