Miten haen opiskelijan Mastercard-korttia?

Korkeakouluopiskelijana voit hakea Tuohi tai Stockmann Mastercard -luottokorttia itsellesi jopa 2 000 euron luottorajalla. Kansainvälisillä Mastercard-korteilla voit maksaa ostoksesi lähes missä päin maailmaa tahansa. Tuohi ja Stockmann Mastercard -kortit ovat avaus- ja vuosimaksuttomia – tilinhoitomaksu veloitetaan vain silloin, kun luotolla on laskutettavaa velkaa. 

Voit hakea Tuohi tai Stockmann Mastercard -korttia, mikäli opiskelet suomalaisessa korkeakoulussa ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eikä sinulle ole myönnetty muita Nordea-konsernin luottoja. Opintolainaa voi sinulla kuitenkin olla.  

Voit hakea korttia saatuasi opiskelupaikan ammattikorkeakoulusta, yliopistosta tai muusta korkeakoulusta. 

Näin haet luottoa

  1. Voit hakea luottoa oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla yllä olevien linkkien kautta. 
  2. Kun täytät hakemusta, merkitse ammatiksi opiskelija, työnantajaksi korkeakoulusi nimi, työsuhteen alkamisajankohdaksi opintojesi alkamisajankohta. Täytä muut hakemuksen kohdat normaalisti. 
  3. Tarvitsemme lisäksi todisteen opiskelustasi (todistus opiskelupaikan vastaanottamisesta tai kopio opiskelijakortista) ammattikorkeakoulu-, yliopisto- tai korkeakoulussa. Esim. internetistä tulostettu pdf-muotoinen opintosuoritusote on riittävä. Lähetä opintosuoritusote sähköisesti Nordea Financeen Nordean Omapostilla.Avautuu uuteen ikkunaan 
  4. Vastauksen luottokorttihakemukseesi saat Nordean Omapostiin luottopäätöksen valmistuttua.
  5. Mikäli sinulla on kysyttävää Tuohi tai Stockmann Mastercard -korteista, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Luottojen todelliset vuosikorot

Tuohi Mastercard 

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 28 % ja luottohinta 1 710 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (11/2023) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Stockmann Mastercard

Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,4 % ja luottohinta 1 686 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (11/2023) + 12,5 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 4 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 500 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Stockmann Mastercard

Maksuaikaa ja Stockmannin kanta-asiakasedut samalla kortilla. Keskitä kaikki hankintasi yhdelle kortille ja hyödy MyStockmann kanta-asiakkuudesta.

Lue lisää Stockmann Mastercard -kortista

Tuohi Mastercard

Luottokortti ilman vuosimaksua. Tuohi on maksuvälineesi kotimaassa, ulkomailla, verkossa ja mobiilissa. Tuohen Hintaturvavakuutuksella teet hankinnat markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Lue lisää Tuohi Mastercard -kortista

OmaLuotto-palvelussa hoidat korttiluottosi asioita juuri silloin kun sinulle sopii

Mikä luoton saldo olikaan? Entä miten saisin siirrettyä rahaa luotolta pankkitilille? Näihin kysymyksiin mm. saat avun OmaLuotto-palvelussa - kaikkien pankkien tunnuksilla.

Ota OmaLuotto käyttöön OmaLuoton sivuilta