Jos elämä yllättää

Joskus kaikkia menoja ei etukäteen pysty ennustamaan. Silloin on hyvä muistaa, että tietyt luottokortit voivat sopia myös opiskelijalle. Voit hakea Mastercard-korttia saatuasi opiskelupaikan ammattikorkeakoulusta, yliopistosta tai muusta korkeakoulusta. Opiskelijana sinulta ei siis edellytetä työsuhdetta eikä tuloja kortin myöntämiseksi.

Nordea haluaa olla apuna myös opiskelijan arjessa. Talouden tasapainon hallintaa helpottaa esimerkiksi 10 minuutin talousarvion tekeminen, johon voit tutustua täällä.

Minulleko Mastercard?

Kannattaa muistaa, että luottokortti ei ole olemassa heräteostoksia varten. Luottokortti voi myös helpottaa esimerkiksi hotellivarauksien tekemistä ja verkkokaupoissa asioimista, sekä auttaa toteuttamaan järkeviä hankintoja, kuten tarpeellisen huonekalun tai tietokoneen. Vastuu kortin käytöstä on kuitenkin sinulla itselläsi. Luottokorttilaskun tullessa voit aina itse päättää maksatko laskuun merkityn minimierän, koko velkasaldon vai jotain näiden väliltä.

Tuohi Mastercard

Tuohi Mastercard electronics small

Tuohi Mastercard on se toinen kortti, johon sisältyy ainutlaatuinen Hintaturvavakuutus. Valitset itse, minkä kokoisissa erissä maksat ostoksesi ja voit myös siirtää Tuohi Mastercard -luotolta rahaa pankkitilillesi.

Stockmann Mastercard

Stockmann640x360

Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti, jolla hyödynnät edut ja alennukset sekä kartutat MyStockmann-pisteitä. Voit hakea vuosimaksutonta Stockmann Mastercard -korttia oman pankkisi tunnuksilla, kätevästi verkossa.

Mukana matkassa

Nordean tunnuslukusovelluksella teet verkko-ostokset turvallisesti, olit sitten Nordean tai jonkin muun pankin asiakas. Nordea Walletilla voit seurata korttiostojesi lisäksi hiilijalanjälkeäsi. Tiesitkö muuten, että Mastercard sujahtaa mukavasti myös mobiiliin?

Arjen helpot apurit

Jos talouden hallinta tuntuu haastavalta, kannattaa tutustua Arjen helppoihin apureihin, jotka neuvovat sinua sekä järkevässä rahankäytössä että säästämisessä. Ja ihan ensimmäisenä kannattaa taltuttaa rahasyöpöt.

OmaLuotto omalla ajalla

OmaLuotto-palvelussa hoidat luottokortteihin liittyvät asiat helposti oman pankkisi tunnuksilla silloin kun sinulle sopii. Voit mm. katsoa ostotapahtumia, valita lyhennysvapaat kuukaudet, muuttaa eräpäivää jne. Nordean asiakkaana voit tietenkin hoitaa samat asiat näppärästi Nordean verkko- tai mobiilipankissa.

Onko sinullla kysyttävää?

Jos kaipaat lisää neuvoja tai apua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Korttiluottojen asiakaspalvelu on apunasi kaikissa luottoon liittyvissä kysymyksissäsi

Soita asiakaspalveluumme

0200 86210

Avoinna ma, pe 9.00-16.00 ja ti, ke, to 9.00-14.00 (pvm/mpm)