Användning av tjänsten Företagets dokument

Tjänsten Företagets dokument är ditt företags digitala postlåda. Med hjälp av den sköter du dina finansieringsärenden enkelt, snabbt och tryggt. I tjänsten kan du ta emot, underteckna och skicka dokument på ett säkert sätt. Tjänsten fungerar också som ditt arkiv.

I tjänsten Företagets dokument kan du sköta ditt företags finansieringsärenden digitalt i en säker miljö.

Du kan skicka och ta emot meddelanden inklusive eventuella bilagor till och från Nordea samt ta emot och signera dokument. Alla dokument som du får och eventuellt signerat via tjänsten arkiveras automatiskt i den.

Närmare information om de olika funktionerna i tjänsten Företagets dokument hittar du nedan:
Inloggning

Så här loggar du in i tjänsten Företagets dokument

  • Du kommer till tjänstens inloggningssida via länken Företagets dokument som finns i menyn Logga inuppe på sidorna nordearahoitus.fi och nordea.fi och med knappen Logga in i tjänsten Företagets dokument i den stora bilden uppe på den här sidan.
  • Skriv in FO-numret för det företag du representerar i formatet 1234567-8 och klicka på Logga in.
  • Välj den bank vars personliga bankkoder du vill identifiera dig med i tjänsten – vi accepterar så gott som alla finländska bankers bankkoder.
  • Identifiera dig med dina personliga bankkoder i den bank du valt. Om du identifierar dig med ditt användar-ID i Nordea, välj önskad identifieringsmetod på den övre raden (kodapp eller kodkalkylator), ange ditt användar-ID i fältet och välj Ok.
  • Tjänsten Företagets dokument kontrollerar din rätt att representera företaget i Patent- och registerstyrelsens databas och styr dig automatiskt till tjänsten då kontrollen är klar.
Så här signerar du avtal
Att läsa och skicka meddelanden
Så här tar du emot dokument