Nu kan även företagskunder hos Nordea Finans använda appen Nordea ID

Med appen Nordea ID identifierar du dig behändigt och snabbt i finansbolagets nättjänster. Appen Nordea ID är alltid standardvalet för våra kunder. De användare som inte kan börja använda appen får en kodkalkylator. 

Vi avtalar med varje användare om identifieringsmetoderna i nättjänsteavtalet. Vi skickar koderna för aktivering av appen eller kodkalkylatorn direkt till användarna efter att vi har fått nättjänsteavtalet som ni undertecknat.

Fördelar med appen Nordea ID:

  • Lätt att använda
  • Du har bankkoderna alltid med dig på din smarttelefon eller surfplatta
  • Koderna tar inte slut.
  • En och samma app kan användas för flera användarkonton, t.ex. ditt personliga användarkonto och företagets användarkonto.

Börja använda appen Nordea ID!

Du identifierar dig med appen Nordea ID då du loggar in i Nordea Finans nättjänst. Du kan sköta både dina privata och företagets bankärenden med en och samma app genom att lägga till ett annat användarkontoÖppnas i nytt fönster.
Du behöver ett giltigt nättjänsteavtal med Nordea Finans för att använda appen. Om du inte kan börja använda appen, får du en kodkalkylatorÖppnas i nytt fönster

Mer information om hur du som företagskund hos Nordea Finans börjar använda appen Nordea ID får du genom att ringa 0800 90550 / val 4 eller skicka ett meddelande till  Öppnas i nytt fönster

Aktivera appen Nordea ID
Lägg till ett annat anvädarkonto
Kodkalkylatorn