Kulutusluottolaskuri apunasi sopivan kulutusluoton suunnittelussa

Laske sinulle sopiva kuukausierä

Laskurillamme voit laskea sinulle sopivan luottorajan ja kuukausittain takaisin maksettavan summan sinun talouteesi ja tilanteeseen sopivaksi. Luottolaskurilla voit testata mikä luottokortti sinulle parhaiten sopisi ja löydettyäsi oman vaihtoehtosi, voit siirtyä laskurista luottohakemukselle. Huomioithan, että laskurin antama laskelma on suuntaa-antava arvio.

 

Tuohi Mastercard

Tuohi Mastercard toimii maksuvälineenä missä sitä sitten haluatkin käyttää, kaupoissa, matkoilla, verkossa ja mobiilissa. Tuoheen kuuluu maksuton Hintaturvavakuutus, joka takaa sinulle aina edullisimman hinnan.

Tutustu Tuoheen

Finnair Plus Mastercard

Finnair Plus Mastercard on maksuvälineesi kotimaassa, ulkomailla ja verkkokaupoissa. Korttiin sisältyy ulkomaanmatka- ja käteisnostoturvavakuutus Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa

Lue lisää Finnair Plus Mastercard -kortista

Stockmann Mastercard

Stockmann Mastercard on maksuaika- ja luottokortti ja kanta-asiakaskortti yhtäaikaa. Kortin luottolimiitti avaa mahdollisuuden suurempiinkin hankintoihin ja tuo joustavuutta yllättäviin tilanteisiin.

Lue lisää Stockmann Mastercard -kortista

Joustorahoitus

Kodin kunnostukseen tai muuhun hankintaan tarvittavan rahoituksen hoidat kätevästi Joustorahoituksella. Joustorahoitukselta voit siirtää rahaa myös tilillesi käyttöön OmaLuotto-palvelussa. Joustorahoitusta voit hakea myyjäliikkeessä tai myyjäliikkeen verkkokaupassa.

Tutustu Joustorahoitukseen

Kenelle kortti tai luotto myönnetään?

Vakuudettoman luottokortin saamisen edellytyksiä ovat mm. säännölliset tulot, hyvin hoidetut raha-asiat, ei maksuhäiriömerkintää ja hakijan tulee olla 18-vuotta täyttänyt. Jokainen luottohakemus perustuu kuitenkin kokonaisarviointiin. Luottopäätöksestä ilmoitamme sinulle joko luottohakemuksella tai Nordean Omapostilla. Luottohakemukset käsitellään mahdollisimman pian ja usein päätös tulee jo samana päivänä. 

Miten luottoa voi hakea?

  • Mastercard-korttiluottoa voit hakea verkkosivuillamme ja käyttää myönnettyä korttia heti  kortin saavuttua. 
  • Tuohi Mastercard -korttia voit hakea myös yhteistyökumppanimme myymälässä ja myönteisen luottopäätöksen jälkeen voit tehdä luotolle ensimmäisen oston.
  • Nettiluottoa ja Joustorahoitusta haet myyjäyhteistyökumppanimme myymälässä tai verkkokaupassa ja kun luottopäätös on tehty, voi tehdä heti ensimmäisen oston luotolle. Nettiluotto on kertaluotto, jolle voit tehdä yhden oston ja Joustorahoitus on jatkuva luotto, jolle voit tehdä jatko-ostoja tai siirtää rahaa luotolta pankkitilillesi.

Lue lisää eri vaihtoehdoista ja löydä sinulle sopiva kulutusluotto.