Vuosimaksuton luottokortti

Tuohi Mastercard on Nordea Financen myöntämä luottokortti, jossa ei ole vuosimaksua. Voit hakea korttia verkossa, jos olet Nordean asiakas. Tuohi Mastercard käy maksuvälineenä kaikkialla, missä Mastercard-korttikin ja luonnollisesti myös verkossa. Tuohi Mastercard -kortin käyttäjänä voit maksaa ostoksesi erissä, nostaa käteistä automaatista Suomessa ja ulkomailla ja siirtää rahaa luotolta pankkitilillesi. Tuohi Mastercard -kortin ainutlaatuinen hintaturvavakuutus voi taata sinulle markkinoiden parhaan hinnan.

Tuohi Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 28 % ja luottohinta 1 710 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (11/2023) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu. Tuohi Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Kokeile kätevällä luottolaskurilla mikä kuukausierä olisi sinulle sopiva.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

tuohi-web-640x360-koroton-maksuaikaKorotonta maksuaikaa

Halutessasi voit maksaa kaikki Tuohi Mastercardille kertyneet ostokset kerralla pois jo seuraavan laskun yhteydessä. Kun maksat ostoksesi Tuohi Mastercardilla, saat niille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Korottomalta ajalta maksat ainoastaan tilinhoitomaksun
5 €  ja mahdollisen 3 € veloituksen paperilaskusta. Tilinhoitomaksu veloitetaan vain mikäli luotolla on laskutettavaa saldoa. Vuosimaksua Tuohi Mastercardissa ei ole.

Lue lisää Tuohen ominaisuuksista.

tuohi-web-640x360-joustava

Maksa erissä

Saat laskun ostoksistasi kerran kuussa. Laskun saatuasi voit valintasi mukaan joko maksaa siihen merkityn minimierän, koko laskutettavan summan – tai mitä tahansa siltä väliltä. Tuohi Mastercardilla maksat ostoksesi juuri sinulle sopivimmalla tavalla. Jos maksat oston pienemmissä erissä , veloitetaan laskun summan lisäksi korko (3 kuukauden euribor + 14 %) sekä 5 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu ja mahdollinen 3 euron kulu paperilaskusta sopimusehtojen mukaisesti.

Tutustu hinnastoon.

tuohi-web-640x360-lyhennysvapausLyhennysvapaat kuukaudet

Tuohi Mastercardin käyttäjänä voit myös pitää vapaata lyhennyksistä. Lyhennysvapaan aikana et maksa lainkaan lyhennyksiä, vaan vapaalta kuukaudelta kertyvät korot ja tilinhoitomaksu veloitetaan osana seuraavaa kuukausierää. Voit valita kaksi lyhennysvapaata (ei kuitenkaan peräkkäistä) kuukautta vuodessa. Huomioithan, että lyhennysvapaita kuukausia ei voi yhdistää tasaeräoston laskutukseen. Ota lyhennysvapaat kuukaudet käyttöösi OmaLuotto-palvelussa, Nordean verkkopankissa tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Lue lisää lyhennysvapaista kuukausista.

Korttiluottojen asiakaspalvelu on apunasi kaikissa luottoon liittyvissä kysymyksissäsi

Soita asiakaspalveluumme

0200 86210

Avoinna ma, pe 9.00-16.00 ja ti, ke, to 9.00-14.00 (pvm/mpm)