Viimeistä vaille valmista

Täytä vain luottohakemus ja hyväksytyn päätöksen jälkeen voit heti maksaa ostoksesi Joustorahoituksella.

Olet asioinut myyjäyhteistyökumppanimme liikkeessä ja myyjä on lähettänyt sinulle tekstiviestillä tai sähköpostilla tämän sivun linkin sekä henkilökohtaisen kirjautumiskoodin. Hakemuslomakkeelle pääset tästä. Avautuu uuteen ikkunaan

Hakemuksen avaamiseen tarvitset sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja tekstiviestistä tai sähköpostista löytyvän henkilökohtaisen kirjautumiskoodisi. Luottohakemukselle tunnistaudut vielä oman pankin verkkopankkitunnuksilla.

Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit heti maksaa Joustorahoituksella hankintasi

Joustorahoituksen korko on 3 kuukauden euribor-korko lisättynä 4,7 %-12,0 %-yksiköllä (vaihteluväli). Esimerkiksi kun Joustorahoituksen nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (10/2023) + 8 %, todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 18,7 % ja luottohinta 5 480 € tai kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (10/2023) + 12,0 % todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 23,4 % ja luottohinta 5 593 €. Laskennassa on huomioitu kuukausittainen 12,50 euron tilinhoitomaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 000 - 50 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Joustorahoituksella teet hankintasi sinulle sopivissa erissä

Joustorahoitus on jatkuva luotto ja voit käyttää sitä käyttövarasi puitteissa jatko-ostoihin tai siirtää rahaa Joustorahoitukselta pankkitilillesi. 

Maksat Joustorahoituksen takaisin sinulle sopivissa kuukausierissä. Laskun saatuasi päätät, maksatko laskuun merkityn vähimmäiserän vai enemmän. Maksamalla laskuun merkittyä vähimmäiserää suuremman erän lyhennät luoton takaisinmaksuaikaa. Laskun vähimmäiserä muodostuu luoton avaushetkellä valitsemasi lyhennsyprosentin ja velkasaldon mukaisesti, esim. jos käytetyn luotonmäärä on 2 500 euroa ja valitsemasi lyhennysprosentti 2 %, on kuukausittain maksettava vähimmäiserä 50 euroa. 

Käytössäsi aina kun sitä tarvitset

Joustorahoitus on jatkuvasti käytössäsi – kun luotolla on käyttövaraa, voit tehdä lisää ostoksia luottotilille valitsemassasi ostopaikassa.