Tutustu täällä siihen miten nämä eri tilanteet onnistuvat helpoimmin.

Osasta palveluitamme laskutamme palvelumaksun, voit tutustua meidän ja Traficomin hinnastoihin tarkemmin sivun alalaidasta.

”Luottoni on nyt kokonaan loppuun maksettu, miten saan auton omiin nimiini?”

Kun luottosi on loppuun maksettu, me teemme luovutusilmoituksen, jonka jälkeen sinun tulee vielä tehdä Omistajanvaihdos omiin nimiisi Traficomin sähköisessä palvelussaAvautuu uuteen ikkunaan, rekisteröintejä tekevällä katsastusasemalla tai omassa vakuutusyhtiössäsi. Lähetämme sinulle ajoneuvon omistajan vaihtoon liittyvän varmenteen. 

Huomioithan, että sinun tulee tehdä omistajanvaihdos seitsemän päivän kuluessa meidän tekemän luovutusilmoituksen päivämäärästä.

Saat tiedon sopimuksen päättymisestä tekstiviestillä tai sähköpostilla.

”Asukaspysäköintilupaa varten tarvitsen toisen nimen rekisteriotteeseen.”

Ilmoitathan pyynnön Nordean Omapostilla, Nordea verkko- tai mobiilipankin viestillä. Lisää viestiin rekisteritunnus, henkilön nimi, henkilötunnus ja syy. Toisen haltijan ei tarvitse olla sopimussuhteessa Nordea Financeen. Muutoksesta veloitetaan maksu hinnastomme ja Traficomin hinnaston mukaisesti.

”En toistaiseksi käytä autoa ja haluan sen pois liikenteestä.”

Se onnistuu kyllä. Tarkista ensin vakuutusyhtiöstä, että vakuutuksesi kattaa mahdolliset vahingot myös silloin, kun auto on poissa liikenteestä ja ole sitten yhteydessä asiakaspalveluumme. Muutos on maksullinen, tutustu hinnastoomme ja Traficomin hinnastoon sivun alalaidassa.

Liikenteestä poiston voi tehdä helposti omilla verkkopankkitunnuksilla Traficomin sivuillaAvautuu uuteen ikkunaan, josta löydät myös lisätietoja.

Kun auto on otettu pois liikennekäytöstä, sillä ei saa ajaa ennen kuin se on rekisteröity takaisin liikennekäyttöön.   

”Nyt haluaisin auton takaisin liikenteeseen.”

Ota ajoissa yhteyttä asiakaspalveluumme . Ilmoita asiasta myös vakuutusyhtiöllesi. Muutos on maksullinen, tutustu hinnastoomme ja Traficomin hinnastoon sivun alalaidassa.

Voit tehdä muutoksen itsekin verkkopankkitunnuksilla Traficomin sivuillaAvautuu uuteen ikkunaan, jossa on myös lisätietoja.

”Olen vaihtamassa vakuutusyhtiötä.”

Tee hakemus uudessa vakuutusyhtiössäsi ja pyydä heitä ilmoittamaan tiedot uudesta vakuutuksesta meille Nordea Financeen. Jos vaihtaminen edellyttää muutoksia ajoneuvorekisteriin, on muutos maksullista.

Tutustu Traficomin palveluhinnastoon tästä.Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Financen yhteystiedot löydät tästäAvautuu uuteen ikkunaan.

Olemme apunasi autorahoitukseesi liittyvissä kysymyksissä

Soita asiakaspalveluumme

0200 86210

Avoinna ma, pe 9.00-16.00 ja ti, ke, to 9.00-14.00 (pvm/mpm)