Mitä osamaksurahoitus oikein on?

Osamaksulla voit rahoittaa yrityksesi investointikohteet yrityksellesi sopivilla kuukausierillä. Osamaksu sopii niin uusien kuin käytettyjen kohteiden rahoittamiseen. Erillistä vakuutta et tarvitse, sillä kohde toimii osamaksussa rahoituksen vakuutena. Sopimuskauden päätyttyä kohde siirretään yrityksesi omistukseen.

Riippuen yrityksesi taloudesta ja investointitarpeista voi osamaksulla rahoitettu investointi olla juurikin yrityksesi tarpeisiin sopiva ratkaisu. 

Osamaksulla hankittu kohde kirjataan yrityksen taseeseen ja maksettava korot voidaan vähentää yrityksesi rahoituskuluina. Joissain tilanteissa näin tehty investointi on huomattavasti taloudellisempi valinta kuin esim. leasingrahoitus tai pankkilaina. 

Ajoneuvot osamaksulla

Osamaksulla yrityksesi rahoittaa autohankinnat yrityksellesi sopivilla kuukausierillä. Osamaksurahoitus soveltuu niin käytetyille kuin uusillekin autoille. Erillistä vakuutta ei tarvita, sillä auto toimii vakuutena.

Lue lisää ajoneuvojen osamaksurahoituksesta

Hankintarahoitus

Hankintarahoitus soveltuu yrityksesi investointien rahoitusmuodoksi silloin, kun hankittavan kohteen taloudellinen käyttöikä on pitkä. Yritys saa omistusoikeuden kohteeseen sopimuskauden jälkeen.

Lue lisää