Nordea Finance Business on uusi etusivusi tuttuihin palveluihin

Samat palvelut - uusi ulkoasu

Nykyisen myyjäkumppaneidemme Portaalin uudistettu versio, Nordea Finance Business on nyt avattu käyttöösi. Nordea Finance Busineksesta löydät tutut verkkopalvelut ja muuta hyödyllistä myyntisi tueksi. Nordea Finance Businesta kehitetään ja tuomme käyttöösi myöhemmin uusia hyödyllisiä toimintoja. Toistaiseksi myös Portaali on käytössäsi, mutta suosittelemme siirtymään jo uuden Nordea Finance Busineksen käyttöön, sillä jonkin ajan kuluttua suljemme Portaalin. 

Nordea Finance Business on tarkoitettu myyjäkumppaneillemme sekä Myyntisaatavarahoituksen yritysasiakkaillemme.

Näin kirjaudut Nordea Financen verkkopalveluihin

Vaihtoehtoiset kirjautumisreitit ovat:

 • nordeafinance.fi -verkkosivu

Kirjautumisen vaiheet:

  1. Valitse sivun ylälaidasta Nordea Finance Yritysasiakkaat ja klikkaa Kirjaudu-ikonia sivun oikeasta yläkulmasta
  2. Klikkaa Nordea Finance Business -painiketta
  3. Siirryt sisäänkirjautumisivulle, jossa valitset tunnistautumisvaihtoehdon ja kirjoitat käyttäjätunnuksen, paina vielä OK.

• nordea.fi -verkkosivu

Kirjautumisen vaiheet: 

  1. Valitse Yritysasiakkaat sivun ylälaidasta ja klikkaa Kirjaudu-ikonia sivun oikeasta yläkulmasta
  2. Valitse Nordea Rahoitus verkkopalvelut -linkki Yritysasiakkaan kirjautumislinkkivalikosta
  3. Siirryt sisäänkirjautumissivulle, jossa valitset tunnistautumisvaihtoehdon ja kirjoitat käyttäjätunnuksen, paina vielä OK.

HUOM. Nordea Busineksen Tervetuloa-sivua on päivitetty ja sieltä on poistunut oma linkki Nordea Financen verkkopalveluihin. Mikäli olet tallentanut tämän kirjautumissivun suosikkeihisi tai kirjanmerkkeihisi, päivitä uusi kirjautumissivu aiemman tilalle.

Olemme velvollisia tuntemaan asiakkaamme

Kaikilla finanssipalveluiden tarjoajilla Suomessa on lakisääteinen velvollisuus tunnistaa ja tuntea asiakkaansa, jotta voimme estää talousrikollisuutta. Nordea Finance noudattaa kaikessa toiminnassaan lain vaatimuksia ja edellyttää myös kumppaneiltaan tarvittavaa kykyä toimia vastuullisesti myyntityössään.

Rahanpesulaki velvoittaa Nordea Financea huolehtimaan myyjäkumppaneiden koulutuksesta, siitä miten he tunnistavat asiakkaan ja kuinka he voivat omalla toiminnallaan ehkäistä rikollista toimintaa. Tätä osaamista talousrikollisuuden torjumisesta ja asiakkaiden tunnistamisesta tulee ylläpitää ja päivittää vuosittain suoritettavalla kurssilla.

Nordea Finance tarjoaa tämän Vastuullinen myyntityö -koulutuksen ja kurssisuoritusten seurannan kumppaninsa MPS Prewise Oy:n ylläpitämässä Gimlet verkko-oppimisympäristössä. 

Onko yritykselläsi tarvetta rahoittaa laskusaatavia tai tarjota rahoitusta asiakkaille?

Meiltä löydät sopivat tuotteet yrityksesi rahoitustarpeisiin. Pitkä kokemuksemme yritysten rahoitustuotteista ja tarpeista auttaa yritystäsi menestymään liiketoiminnassa.

Tarjoamme laajan valikoiman kohdevakuudelliseen rahoitukseen sekä myynnin ja myyntisaatavien rahoitukseen liittyviä ratkaisuja. 

Lyhennysvapaata yrityksesi osamaksu- tai leasingsopimuksiin

Lyhennysvapaa voi olla tilapäisesti tarpeen erityisessä taloudellisessa tilanteessa ja haluamme tukea yritystäsi tällaisen tilanteen eteen tullessa. Tutustu lyhennysvapaan hakemiseen ja tee tarvittaessa hakemus.

Hae lyhennysvapaata

Yrityksen Asiakirjat -palvelussa hoidat rahoitusasioita digitaalisesti

Yrityksen asiakirjat -palvelu on yrityksesi digitaalinen postilaatikko, joka mahdollistaa helpon, nopean ja turvallisen tavan hoitaa rahoitusasioita kanssamme. Palvelussa voit vastaanottaa, allekirjoittaa ja lähettää asiakirjoja suojatusti. Palvelu toimii myös arkistona.

Kirjaudu yrityksen asiakirjat palveluun