Nordea ID -sovellus tunnistautumiseen

Kirjautuminen Nordea Financen verkkopalveluun tapahtuu tunnistautumalla Nordea ID -sovelluksella tai tunnuslukulaitteella.

Nordea ID -sovelluksella tunnistaudut verkkopalveluumme

Nordea ID -sovelluksella tunnistaudut rahoitusyhtiön verkkopalveluun kätevästi ja nopeasti. Sovellus on asiakkaillemme aina oletuksena. Mikäli sovelluksen käyttö ei ole mahdollista, toimitamme tunnuslukulaitteen näille käyttäjille. 

Tunnistautumisvaihtoehdoista sovitaan käyttäjäkohtaisesti verkkopalvelusopimuksella. Toimitamme sovelluksen ja laitteen käyttöönottokoodit suoraan käyttäjille, kun olemme vastaanottaneet palauttamanne allekirjoitetun verkkopalvelusopimuksen.

Nordea ID -sovelluksen edut sinulle:

 • Helppokäyttöinen
 • Pankkitunnukset aina mukana mobiililaitteessa
 • Tunnusluvut eivät lopu kesken
 • Samaan sovellukseen voit aktivoida useita käyttäjätilejä, kuten henkilökohtaisen sekä yrityksen käyttäjätilit.

Ota Nordea ID -sovellus käyttöön!

Sovelluksella tunnistaudut kirjautuessasi sisään Nordea Financen verkkopalveluun. Samalla sovelluksella voit hoitaa sekä henkilökohtaisia että yrityksen pankkiasioita lisäämällä toisen käyttäjätilinAvautuu uuteen ikkunaan.

Sovelluksen käyttö Nordea Financen verkkopalveluun edellyttää voimassa olevaa verkkopalvelusopimusta. Mikäli sovelluksen käyttö ei ole mahdollista, saat käyttöösi tunnuslukulaitteenAvautuu uuteen ikkunaan

Lisätietoja Nordea Financen yritysasiakkaiden sovelluksen käyttöönotosta saat soittamalla numeroon  0800 90550 / valinta 4 tai lähettämällä viestiä  Avautuu uuteen ikkunaan

Aktivoi Nordea ID -sovellus

Aloita sovelluksen käyttöönotto, kun sinulla on aktivointikoodi ja väliaikainen PIN-koodi


 1. Lataa Nordea ID -sovellus mobiililaitteesi sovelluskaupasta. Jos sinulla on jo Nordean ID -sovellus esim. henkilökohtaisessa käytössä, katso ohje toisen käyttäjätilin lisäämisestä. Kun sovellus on ladattu, aloita sovelluksen käyttöönotto. Ethän näppäile aktivointikoodia sovellukseen ennen kuin olet saanut väliaikaisen PIN-koodin.  
 2. Avaa sovellus mobiililaitteellasi ja aloita nimeämällä käyttäjätili esim. Nordea Finance.
 3. Valitse valikosta Nordea Suomi.
 4. Valitse myös kieli, jolla haluat käyttää sovellusta.
 5. Seuraavaksi valitse asiakkuus, Nordea Financen tai Nordea Rahoituksen yritysasiakas.
 6. Syötä aktivointikoodi.
 7. Syötä väliaikainen PIN-koodi.
 8. Sovellus pyytää seuraavaksi luomaan oman PIN-koodin ja vahvistamaan sen.
 9. Valmis!

  Nordea Rahoituksen verkkopalveluihin pääset kirjautumaan nordeafinance.fi ja nordea.fi nettisivuilta. Valitse yläpalkista Yritysasiakkaat ja napauta Kirjaudu-painiketta. Yritysasiakkaiden linkkivalikosta napauta Nordea Financen verkkopalvelut -linkkiä. Sisäänkirjautumissivulla valitse Nordea ID -sovellus ja syötä käyttäjätunnus, paina vielä OK.
  Avaa Nordea ID -sovellus ja anna mobiililaitteeseen itse luomasi PIN-koodi. 
Toisen käyttäjätilin lisääminen
Tunnuslukulaite