Nordea ID -sovelluksella tunnistaudut verkkopalveluumme

Nordea ID -sovelluksella tunnistaudut rahoitusyhtiön verkkopalveluun kätevästi ja nopeasti. Sovellus on asiakkaillemme aina oletuksena. Mikäli sovelluksen käyttö ei ole mahdollista, toimitamme tunnuslukulaitteen näille käyttäjille. 

Tunnistautumisvaihtoehdoista sovitaan käyttäjäkohtaisesti verkkopalvelusopimuksella. Toimitamme sovelluksen ja laitteen käyttöönottokoodit suoraan käyttäjille, kun olemme vastaanottaneet palauttamanne allekirjoitetun verkkopalvelusopimuksen.

Nordea ID -sovelluksen edut sinulle:

  • Helppokäyttöinen
  • Pankkitunnukset aina mukana mobiililaitteessa
  • Tunnusluvut eivät lopu kesken
  • Samaan sovellukseen voit aktivoida useita käyttäjätilejä, kuten henkilökohtaisen sekä yrityksen käyttäjätilit.

Ota Nordea ID -sovellus käyttöön!

Sovelluksella tunnistaudut kirjautuessasi sisään Nordea Financen verkkopalveluun. Samalla sovelluksella voit hoitaa sekä henkilökohtaisia että yrityksen pankkiasioita lisäämällä toisen käyttäjätilinAvautuu uuteen ikkunaan.

Sovelluksen käyttö Nordea Financen verkkopalveluun edellyttää voimassa olevaa verkkopalvelusopimusta. Mikäli sovelluksen käyttö ei ole mahdollista, saat käyttöösi tunnuslukulaitteenAvautuu uuteen ikkunaan

Lisätietoja Nordea Financen yritysasiakkaiden sovelluksen käyttöönotosta saat soittamalla numeroon  0800 90550 / valinta 4 tai lähettämällä viestiä  Avautuu uuteen ikkunaan

Aktivoi Nordea ID -sovellus
Toisen käyttäjätilin lisääminen
Tunnuslukulaite