Mitä leasingrahoitus on?

Leasing on irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokrausta. Se soveltuu yrityksellesi erityisen hyvin, kun hankittavat koneet tai laitteet ovat nopeasti arvonsa menettäviä ja et halua sitoa yrityksesi varoja omistamiseen.

Leasingrahoituksessa on kolme osapuolta: koneen tai laitteen myyjä, Nordea Finance vuokralleantajana ja yrityksesi vuokralleottajana. Yksinkertaistettuna me ostamme laitteen myyjältä ja vuokraamme sen yrityksellesi ennakkoon sovitulla kuukausivuokralla. 

Leasingrahoituksen sijaan yrityksesi voisi ottaa pankkilainan koneen tai laitteen hankitaan tai tehdä osamaksusopimuksen laitteen myyvän yrityksen kanssa. Kun nämä kaksi vaihtoehtoa eivät tunnu sopivilta, kannattaa tutustua leasingrahoitukseen. 

Useimmiten asiakkaamme ovat käyttäneet leasingrahoitusta ajoneuvojen, IT- ja toimistolaitteiden tai muiden koneiden ja laitteiden hankintaan. 

Leasingrahoituksessa vuokrakulut jaksotetaan koneen tai laitteen käyttöajalle, eikä suurta pääomaa tarvita. Hankittava kohde toimii rahoituksen vakuutena. 

Tutustu myös muihin leasingrahoitusvaihtoehtoihimme ja ota yhteyttä Nordea Business Centreen. 

Leasingin edut

  • Rahoitettava kohde toimii vakuutena. 
  • Pääomat eivät sitoudu omistamiseen – maksat vain käytöstä.
  • Vuokrat aina etukäteen tiedossa – suunnittelu ja budjetointi helpottuvat.
  • Kustannustehokkuus ja kassan joustavuus
  • Joustavat ratkaisut rahoituskauden päättyessä

AssetMaster

AssetMaster-leasinglimiitillä voit rahoittaa yrityksen irtainta käyttöomaisuutta. AssetMasterissa yhdistyy laitekannan hankinta ja hallinta.

Lue lisää AssetMasterista

Rahoitusleasing autorahoitukseen

Rahoitusleasing on järkevä ratkaisu yrityksesi autotarpeisiin. Auto toimii rahoituksen vakuutena, eikä sopimuksella ole kilometrirajoituksia.

Lue lisää rahoitusleasingistä

Huoltoleasing autorahoitukseen

Huoltoleasing on autojen pitkäaikaista vuokrausta sisältäen kattavan palvelukokonaisuuden sekä mahdollisuuden lisäpalveluihin. Huoltoleasing on vaivaton ratkaisu, jossa leasingyhtiö omistaa laitteet ja autot ja kantaa riskin niiden jälleenmyyntiarvosta sekä kaikista huollon ja teknisen korjauksen kustannuksista.

Lue lisää huoltoleasingistä