Kaikkea kun ei aina tarvitse omistaa

Leasingrahoituksella pidät koneet ja kaluston tehokkaina ja toimivina ilman suurta pääomapanostusta

Mitä leasingrahoitus oikein on?

Leasing on irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista. Se soveltuu yrityksellesi erityisen hyvin, kun hankittavat koneet tai laitteet ovat nopeasti arvonsa menettäviä ja et halua sitoa yrityksesi varoja omistamiseen.

Leasing on irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokrausta. Tyypillisesti leasingrahoituksessa on kolme osapuolta: koneen tai laitteen myyjä, Nordea Finance vuokralle antajana ja yrityksesi vuokralle ottajana.

Yksinkertaistettuna me ostamme laitteen myyjältä ja vuokraamme sen yrityksellesi ennakkoon sovitulla kuukausivuokralla. 

Leasingrahoituksen sijaan yrityksesi voisi ottaa pankkilainan koneen tai laitteen hankitaan tai tehdä osamaksusopimuksen laitteen myyvän yrityksen kanssa. Kun nämä kaksi vaihtoehtoa eivät tunnu sopivilta, on syytä tutustua tarkemmin leasingrahoitukseen. 

Useimmiten asiakkaamme ovat käyttäneet leasingrahoitusta ajoneuvojen, IT- ja toimistokoneiden, terveydenhuollon tai muiden koneiden ja laitteiden hankintaan. 

Leasingrahoituksessa yrityksesi ei tarvitse suurta pääomaa ja tulevat vuokrakulut jaksotat koneen tai laitteen käyttöajalle. Hankittava kone tai laite toimii leasingrahoituksen vakuutena, joten erillisiä vakuuksiakaan ei tarvita. 

Tutustu alla oleviin leasingrahoitusvaihtoehtoihimme ja ota yhteyttä.

Näistä saattaa olla hyötyä

  • Leasingrahoituksen hinnaston näet tämän sivun alalaidasta
  • Leasingrahoituksen lomakkeet löydät tämän sivun alalaidasta
  • Yhteystietomme

Rahoitusleasing

Rahoitusleasing on järkevä ratkaisu yrityksesi autotarpeiden hankintaan. Auto toimii rahoituksen vakuutena ja rahoituksen rajoitteena ei ole kilometrirajoituksia.

Lue lisää rahoitusleasingistä

Huoltoleasing

Huoltoleasing on laitteen tai auton pitkäaikaista vuokrausta sisältäen kattavan palvelukokonaisuuden sekä mahdollisuuden lisäpalveluihin. Huoltoleasing on vaivaton ratkaisu, jossa leasingyhtiö omistaa laitteet ja autot ja kantaa riskin niiden jälleenmyyntiarvosta sekä kaikista huollon ja teknisen korjauksen kustannuksista.

Lue lisää huoltoleasingistä

AssetMaster

AssetMaster-leasinglimiitillä rahoitetat yrityksen irtaimen käyttöomaisuuden. AssetMasterissa yhdistyy sekä laitekannan hankinta että sen hallinta.

Lue lisää AssetMasterista

Hinnasto