Investointien rahoitusmuodot

Nordea Financen investointien rahoitusmuotoja ovat leasing- ja osamaksurahoitus. Investointien rahoitustuotteilla rahoitat yrityksesi irtainta käyttöomaisuutta, pienistä IT-laitteista suuriin teollisuuden tuotantokoneisiin. Leasingrahoituksessa vaihtoehtona on myös leasinglimiitti eli AssetMaster.

Rahoitettavat kohteet toimivat vakuutena. Vakuusarvo vaihtelee sen mukaan kuinka hyvin laite säilyttää arvonsa ja kuinka laajat jälkimarkkinat sillä on. 

Leasingrahoitus soveltuu, kun yrityksesi haluaa maksaa vain laitteen käytöstä eikä sen omistaminen ole tärkeää. Osamaksurahoitus taas soveltuu silloin, kun yrityksesi haluaa laitteen omistukseensa.

Leasingratkaisuilla maksat vain investointikohteen käytöstä

Kun yritykselläsi on tarve tehdä investointeja ja tarkoituksena ei ole hankkia investoinnin kohdetta yrityksen omistukseen, on viisasta miettiä rahoitusvaihtoehtona Leasingrahoitusta. 

Leasingrahoituksen etuja ovat:

 • ennakkoon tiedossa olevat kuukausivuokrat helpottavat talouden suunnittelua
 • verovähennyskelpoisuus
 • mahdolliset huollot ja hallintapalvelut osana kuukausivuokraa
 • leasingrahoituksella voidaan rahoittaa mm. autot, tietokoneet, konttorikoneet, terveydenhuollon laitteet, maatalouden laitteet ja koneet
 • leasingrahoitusmuotojamme ovat: rahoitusleasing, huoltoleasing, AssetMaster.

AssetMaster

AssetMaster-leasinglimiitillä voit rahoittaa yrityksen irtainta käyttöomaisuutta. AssetMasterissa yhdistyy laitekannan hankinta ja hallinta.

Lue lisää AssetMasterista

Rahoitusleasing autorahoitukseen

Rahoitusleasing on järkevä ratkaisu yrityksesi autotarpeisiin. Auto toimii rahoituksen vakuutena, eikä sopimuksella ole kilometrirajoituksia.

Lue lisää rahoitusleasingistä

Huoltoleasing autorahoitukseen

Huoltoleasing on autojen pitkäaikaista vuokrausta sisältäen kattavan palvelukokonaisuuden sekä mahdollisuuden lisäpalveluihin. Huoltoleasing on vaivaton ratkaisu, jossa leasingyhtiö omistaa laitteet ja autot ja kantaa riskin niiden jälleenmyyntiarvosta sekä kaikista huollon ja teknisen korjauksen kustannuksista.

Lue lisää huoltoleasingistä

Osamaksuratkaisuilla hankit investointikohteen yrityksesi omistukseen

Kun yritykselläsi on tarve tehdä irtaimen käyttöomaisuuden investointeja, voi vaihtoehtona olla osamaksurahoitus. Osamaksu soveltuu investointien rahoitusmuodoksi hyvin, kun kohteen taloudellinen käyttöikä on pitkä. Rahoitettava kohde, uusi tai käytetty toimii rahoituksen pääasiallisena vakuutena. 

 • rahoitusosuus jopa 80 %
 • rahoituskohde toimii pääasiallisena vakuutena 
 • alv-vähennys asiakkaalle heti koko kauppahinnasta 
 • korot vähennyskelpoisia verotuksessa
 • kirjanpidossa poistot voidaan tehdä heti 
 • ELY-keskuksen avustukset voidaan hyödyntää. Huom! Ei koske Maa- ja metsätalouspuolen tukia 
 • rahoitus voidaan maksaa ennenaikaisesti pois ilman lisäkuluja 
 • sopimuksen kuukausieriin voidaan liittää edullinen vakuutus
 • osamaksurahoitusmuotojamme ovat ajoneuvojen rahoitus, Fiksudiili ja Hankintarahoitus.

Ajoneuvot osamaksulla

Osamaksulla yrityksesi rahoittaa autohankinnat yrityksellesi sopivilla kuukausierillä. Osamaksurahoitus soveltuu niin käytetyille kuin uusillekin autoille. Erillistä vakuutta ei tarvita, sillä auto toimii vakuutena.

Lue lisää ajoneuvojen osamaksurahoituksesta

Hankintarahoitus

Hankintarahoitus soveltuu yrityksesi investointien rahoitusmuodoksi silloin, kun hankittavan kohteen taloudellinen käyttöikä on pitkä. Yritys saa omistusoikeuden kohteeseen sopimuskauden jälkeen.

Lue lisää