Yrityksen asiakirjat -palvelun käyttö

Yrityksen asiakirjat -palvelu on yrityksesi digitaalinen postilaatikko, joka mahdollistaa helpon, nopean ja turvallisen tavan hoitaa rahoitusasioita kanssamme. Palvelussa voit vastaanottaa, allekirjoittaa ja lähettää asiakirjoja suojatusti. Palvelu toimii myös arkistonasi.

Yrityksen Asiakirjat -palvelussa voit hoitaa yrityksesi rahoitusasioita suojatussa ympäristössä sähköisesti

Palvelussa voit lähettää ja vastaanottaa yrityksesi ja meidän välisiä viestejä mahdollisine liitteineen ja vastaanottaa sekä allekirjoittaa asiakirjoja. Kaikki vastaanottamasi dokumentit mahdollisine allekirjoituksineen arkistoituvat automaattisesti palveluun.

Tarkempaa tietoa Yrityksen Asiakirjat –palvelun eri toiminnallisuuksista löydät alta:
Kirjautuminen

Näin kirjaudut Yrityksen asiakirjat -palveluun

  • Pääset palvelun kirjautumissivulle nordeafinance.fi:ltä ja nordea.fi:ltä ylälaidasta löytyvästä ’Kirjaudu’-valikosta kohdasta ’Yrityksen asiakirjat’ ja tämän sivun ylälaidan isosta kuvasta, Kirjaudu Yrityksen asiakirjat - palveluun painikkeella.
  • Kirjoita edustamasi yrityksen y-tunnus muodossa 1234567-8 ja valitse ’Kirjaudu’.
  • Valitse pankki, jonka henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla haluat tunnistautua palvelussa – hyväksymme lähes kaikkien suomalaisten pankkien tunnuksia.
  • Tunnistaudu valitsemasi pankin henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Mikäli tunnistaudut Nordean käyttäjätunnuksella, valitse yläriviltä haluamasi tunnistautumistapa (tunnuslukusovellus tai -laite) ja kirjoita käyttäjätunnuksesi kenttään ja valitse "ok").
  • Yrityksen Asiakirjat -palvelut tarkistaa oikeutesi edustaa yritystä PRH:n tietokannasta ja ohjaa sinut automaattisesti sisälle palveluun tarkistuksen onnistuttua.
Allekirjoittaminen
Viestiminen
Dokumenttien vastaanottaminen