Huoltoleasing-ratkaisulla helppoa yritysautoilua

Sinun tarvitsee vain ajaa – me huolehdimme yrityksesi kaikista muista autoiluun liittyvistä asioista

Huoltoleasing – uusi auto kuukausivuokralla ilman huoltohuolia

Pitkäaikaisella vuokrauksella auton rattiin

Huoltoleasing on ajoneuvojen pitkäaikaista vuokrausta, jossa huollot sisältyvät vuokraan. Huoltoleasingissa sovitaan sopimusajan lisäksi ajokilometrit, esim. 36 kk/60.000 km. Sopimuksen pituutta ja ajokilometrimäärää voidaan tarvittaessa muuttaa sopimuskauden aikana.

Autoleasing.fi nyt myös yritysasiakkaille

Haluamme yksinkertaistaa ja tuoda auton hankkimisen helpommaksi yrittäjälle. Avasimme yksityisleasingista tutun autoleasing.fi leasingpalvelun myös yritysasiakkaillemme. Tutustu sivulla esimerkkeihin huoltoleasing autoista yrittäjälle tai pyydä tarjous juuri sinua kiinnostavasta automerkistä. Napauta vain OTA YHTEYTTÄ ja jätä meille yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää palvelusta tai teemme sinulle tarjouksen. 

Nordean huoltoleasingtoiminnasta vastaa Nordea Financen osakkuusyhtiö NF Fleet OyAvautuu uuteen ikkunaan.

Huoltoleasingin ominaisuudet

Huoletonta autoilua ennalta sovitulla kuukausivuokralla

 • Pitkäaikainen 2–5 vuoden vuokrasopimus uudelle autolle
 • Kiinteä kuukausivuokra sisältää:
  • huolto-ohjelman mukaiset määräikaishuollot
  • normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset
  • renkaiden uusinnat ja kausivaihdot
  • mahdollinen sijaisauto määräaikaishuollon ja teknisen korjauksen ajaksi (maks. 2 pv, 100 km/vrk)
  • mahdollinen määräaikaiskatsastus
  • 24/7-tiepalvelu koko sopimuskauden ajaksi.

Huoltoleasing hyödyt

Uusi auto kuukausivuokralla ilman huoltohuolia

 • Yrityksesi ei tarvitse sitoa pääomaa autoon, vaan maksat vain ainoastaan auton käytöstä.
 • Ei riskiä auton arvon alentumisesta
 • Helppo ja kattava ratkaisu yrityksen autorahoitustarpeisiin
 • Auto toimii rahoituksen vakuutena
 • Saatavana edullinen Nordea Fleet -vakuutus lisäpalveluna
 • Ajokilometrit sovitaan etukäteen.  
Sopimusmuutokset ja laskutus

Sopimusmuutokset ja laskutus

Vuokrien laskutus

Leasingvuokrat laskutetaan postitse toimitettavalla laskulla etukäteen kuukausittain tai kolmen kuukauden välein. Huoltoleasingvuokra on kiinteä. 

Huoltoleasingvuokra perustuu sovittuun kilometrimäärään ja se sisältää huolto-ohjekirjan mukaiset määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset ja renkaiden uusinnat.

Verkkolasku

Yritykselläsi on mahdollista käyttää verkkolaskutusta. Mikäli haluat siirtyä paperilaskulta verkkolaskutukseen, ilmoita asiakaspalveluumme yrityksenne verkkolaskuosoite ja operaattoritunnus.

Leasingsopimuksen purku

Jos haluatte purkaa huoltoleasingsopimuksenne kesken sopimuskauden, ole yhteydessä automyyjään. Myyjä tarkastaa auton ja täyttää sopimuksen purkua koskevan lomakkeen. Me teemme autosta purkulaskelman, jonka perusteella määräytyvät sopimuksen purusta aiheutuvat kustannukset.

Maksuajasta sopiminen

Mikäli haluat sopia maksuajasta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai Nordean  verkkopankin asiakaspostin kautta. Pankkisalaisuuden vuoksi emme voi sopia luottoon liittyvistä asioista avoimen sähköpostin välityksellä.

Eräpäivän muutos

Jos haluat muuttaa leasingsopimuksen maksuerien eräpäivää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Laskun eräpäivän muutoksesta perimme hinnaston mukaisen palkkion.

Suuremman kertavuokran maksaminen

Voit halutessasi maksaa leasingsopimuksen normaalivuokraa suuremman kertasumman. Jos haluat, että suoritus pienentää tulevia vuokria, tulee sopimukselle tehdä maksuohjelman muutos. Tässä tapauksessa ole yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai Nordean verkkopankin asiakaspostin välityksellä ja sopikaa maksusuunnitelman päivittämisestä sekä jäljellä olevien vuokrien maksuehdoista.

Maksusuunnitelman muutoksesta veloitamme hinnaston mukaisen palkkion.

Sovitun kilometrimäärän muutos

Jos huoltoleasingsopimuksessasi alun perin sovittu ajokilometrimäärä vuokra-aikana on jäämässä reilusti pienemmäksi tai on ylittymässä sovitusta määrästä, kannattaa kilometrimäärä muuttaa. Muutos tehdään jäljellä olevalle vuokra-ajalle ja se vaikuttaa kuukausivuokraan joko alentavasti tai nostavasti.

Mikäli haluat tehdä muutoksen sovittuun kilometrimäärään, ota yhteyttä Nordea Financen asiakaspalveluun. Yli- ja alikilometriveloitukset lasketaan Nordea Financessa.

Veloitamme sopimusmuutoksesta hinnaston mukaisen toimenpidepalkkion. 

Leasingvuokra verotuksessa

Voitte vähentää koko vuokran määrän verotuksessa kuluna. Arvonlisävero vähennetään aina kustakin leasingvuokrasta.

Leasingautolla ulkomaille
Leasingauton vaihto, huollot ja katsastus
Rekisteröintimuutokset
Sopimuksen päättyessä
Vakuutukset
Hinnasto

Vakuutukset

Sattuiko vahinko? Ei hätää. Lue täältä miten toimia.

Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön ja ilmoita tapahtumasta meille. Lähetä vuokralleottajan ja kuljettajan allekirjoittama vahinkoilmoitus vakuutusyhtiön konttoriin. Mikäli asiasta on tehty rikosilmoitus, liitä se mukaan tai toimita vakuutusyhtiöön mahdollisimman pian.

Auton vahingot tulee korjauttaa merkkikorjaamolla. Ennen korjaustöiden aloittamista korjaamo tarvitsee laskutusluvan vakuutusyhtiöltä. Vakuutuksenottaja vastaa vakuutuksen omavastuusta.

Mikäli sopimukseen on liitetty If-vahinkovakuutusyhtiön A1-vakuutus, voit tehdä vahinkoilmoituksen sähköisesti osoitteessa if.fi/nordearahoitusAvautuu uuteen ikkunaan.

Vakuutusyhtiön vaihto

Jos haluat vaihtaa vakuutusyhtiötä, tee uusi vakuutushakemus haluamassasi vakuutusyhtiössä ja pyydä vakuutusyhtiötä ilmoittamaan tiedot uudesta vakuutuksesta meille.

Mikäli vakuutusyhtiön vaihto edellyttää muutoksia ajoneuvorekisteriin, pyydä vakuutusyhtiötä lähettämään muutospyyntö ja vakuutustodistus meille.

Muutoksesta veloitamme Traficomin perimän kulun lisäksi voimassa olevan hinnaston mukaisen kulun.

Lunastus

Lunastustapauksissa vakuutusyhtiön edustajan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme.