Nordean digitaalisen AssetMaster verkkopalvelun, Finance Onlinen saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee AssetMasterin verkkopalvelua, Finance Onlinea ja on julkaistu 16.12.2020 ja päivitetty 13.10.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että luottolaitoksen verkkosivustojen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila 

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Tiedossa olevat puutteet eivät kuitenkaan estä palvelun pääasiallista toimintaa ja korjaukset jatkuvat vuosien 2022- 2023 aikana. 

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole kaikilta osin vaatimusten mukainen. 

Havaittava 1.3.5 Määrittele syötteen tarkoitus (AA). Jokaisen syötekentän, jota käytetään tietojen keräämiseen käyttäjästä, tarkoitus voidaan selvittää ohjelmallisesti seuraavissa tapauksissa.

Tarkoitus on yksi käyttötarkoituksista, jotka on listattu syötekenttien käyttötarkoitus -osiossa 

Elementti on toteutettu käyttäen teknologiaa, joka mahdollistaa syöte-elementin tarkoituksen kuvaamisen 

Lomakekenttien automaattinen täyttö (autofill) ei ole mahdollinen 

Saavutettavuuspalaute 

Kohtasitko saavutettavuuspuutteita digitaalisissa palveluissamme? Jos et löytänyt vastausta kohtaamaasi ongelmaan saavutettavuusselosteista, annathan meille palautetta. Valvontaviranomainen Mikäli huomaat sivuilla saavutettavuuspuutteita, otathan ensin yhteyttä meihin palveluntarjoajana. Vastaamme palautteisiin 14 päivän kuluessa, jos olet jättänyt yhteystietosi lomakkeella. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta 14 päivän kuluessa, voit olla yhteydessä valvovaan viranomaiseen eli Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston verkkosivuilla on kerrottu kuinka huomautuksen voi tehdä ja miten se käsitellään. 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto 

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö 

Puhelinnumero, vaihde 0295 016 000

saavutettavuus@avi.fi 

www.saavutettavuusvaatimukset.fi Avautuu uuteen ikkunaan