Maksusuunnitelman muutoshakemus yrityksen osamaksu- tai leasingsopimukselle

Elämässä voi tapahtua kaikenlaista. Haluamme tukea ja auttaa asiakkaitamme sekä hyvinä että huonoina aikoina. Siksi voit hakea meiltä maksusuunnitelman muutosta sopimukseesi. 

Mikäli haluat hakea maksusuunnitelman muutosta AssetMaster-sopimukseesi, otathan yhteyttä Nordea Pankin yhteyshenkilöösi. 

Mitä tämä tarkoittaa? 

Maksusuunnitelman muutos voi tarkoittaa mm. sitä, että maksat osamaksusopimuksen osalta vain korot ja kulut, tai leasingsopimuksen osalta alennettua vuokraa tai haluat pidentää nykyistä sopimusaikaa (alennettu kuukausierä).

Kuinka maksusuunnitelman muutosta haetaan? 

Täytä ja lähetä alla oleva lomake.  Maksusuunnitelman muutosta tulee hakea hyvissä ajoin ennen seuraavaa eräpäivää. Huomioithan, että sopimuksen maksujen tulee olla ajan tasalla. Sopimuksen hinnoittelu tullaan tarkastamaan maksusuunnitelman muutoksen yhteydessä.

Maksusuunnitelman muutos edellyttää aina myönteistä luottopäätöstä. Luottopäätös ilmoitetaan aina puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli olet saanut myönteisen luottopäätöksen, lähetämme sinulle uuden maksusuunnitelman allekirjoitettavaksi ensisijaisesti sähköisesti Yrityksen asiakirjat -palveluun tai erikseen pyydettäessä postitse. 

Mikäli sinulla on useita sopimuksia, joihin haetaan maksusuunnitelman muutosta, jokainen maksusuunnitelma allekirjoitetaan erikseen.

Vasta saatuamme allekirjoitetun maksusuunnitelman, toteutamme muutoksen, minkä jälkeen uusi maksusuunnitelma tulee voimaan.

Veloitamme maksusuunnitelman muutoksesta hinnaston mukaisen kulun.

OsamaksuhinnastoAvautuu uuteen ikkunaan

LeasinghinnastoAvautuu uuteen ikkunaan

Lue henkilötietojen käytöstä.Avautuu uuteen ikkunaan