Kumppanin materiaalipankki

Nordea Financen materiaalipankki on ensisijainen aarreaittasi markkinoinnin maailmaan!

Tervetuloa kumppanien materiaalipankkiin!

Materiaalipankista löydät julkaisuvalmiit markkinointimateriaalit rahoituksen markkinointiin, esimerkiksi verkkosivuillenne (Tuohi Mastercard, Joustorahoitus, Nettiluotto ja Autorahoitus). 

Rahoituksen tarjoaminen on olennainen osa kaupankäyntiä ja asiakaspalvelua. Kertomalla asiakkaalle hyvissä ajoin asiakkaan käytössä olevista maksuvaihtoehdoista varmistat asiakkaalle parhaat mahdolliset kaupat.

Kaikessa luoton markkinoinnissa on otettava huomioon kuluttajansuojalain asettamat vaatimukset. Pääperiaatteena on, että luottoa ei saa koskaan käyttää pääasiallisena markkinointikeinona kulutushyödykkeitä markkinoitaessa.

Mainosten tarkistuksiin liittyvä palvelu on suljettu vkot 27-28 (4.7. - 17.7.2022)

Markkinointiin liittyvät tarkistukset tulee lähettää viimeistään tiistaina 28. kesäkuuta edut@nordea.com osoitteeseen, jotta ehdimme hoitaa kaikki tarkistuspyynnöt 1.7.2022 mennessä. 

Lisätietoja

Olemme tukenasi

Jos kaipaat apua mainoksen tarkistukseen tai mainoksista eri tiedostomuotoja, voit olla meihin yhteydessä. Huomioithan, että mainoksien tarkistamisessa menee hetki. Laitathan siis viestiä hyvissä ajoin.

Meidät tavoitat: 

Nettiluotto-materiaalit

Alta löydät Nettiluoton valintapainikkeet verkkokauppaasi. Voit käyttää valintapainiketta myös hyperlinkkinä nettisivullemme nordeafinance.fi/nettiluotto