Tervetuloa kumppanien materiaalipankkiin!

Materiaalipankista löydät markkinointimateriaalit rahoituksen markkinointiin, esimerkiksi verkkosivuillenne (Tuohi Mastercard, Joustorahoitus, Nettiluotto ja Autorahoitus). 

Rahoituksen tarjoaminen on olennainen osa kaupankäyntiä ja asiakaspalvelua. Kertomalla asiakkaalle hyvissä ajoin asiakkaan käytössä olevista maksuvaihtoehdoista varmistat asiakkaalle parhaat mahdolliset kaupat.

Kaikessa luoton markkinoinnissa on otettava huomioon kuluttajansuojalain asettamat vaatimukset. Pääperiaatteena on, että luottoa ei saa koskaan käyttää pääasiallisena markkinointikeinona kulutushyödykkeitä markkinoitaessa.

Lisätietoja

Olemme tukenasi

Jos kaipaat apua mainoksen tarkistukseen, voit olla meihin yhteydessä. Huomioithan, että mainoksien tarkistamisessa menee hetki. Laitathan siis viestiä hyvissä ajoin.

Meidät tavoitat:  Avautuu uuteen ikkunaan

Kuluttajaluottojen ja Osamaksurahoituksen mainontaan koskevaan sääntelyyn tarkennuksia 1.10.2023 alkaen

Kuluttajaluottojen ja Osamaksurahoituksen mainontaan koskevaan sääntelyyn on tulossa esimerkiksi seuraavia muutoksia; Kuluttajansuojalain mukaisesti luottoa ei saa markkinoida ns. helppona ja huolettomana tai arkipäiväisenä asiana. 

Luottoa / rahoitusta ei saa myöskään mainostaa talouden hallinnan välineenä tai taloudellista turvaa tuovana. Verkkokaupassa maksutavan valinnan yhteydessä luottoa tai maksuaikaa tarkoittavat maksutavat pitää esittää viimeisinä vaihtoehtoina.

Tutustu oheiseen koulutusvideoon sekä videossa käytettyyn koulutusmateriaaliin tästä.Avautuu uuteen ikkunaan

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Nettiluotto-materiaalit

Alta löydät Nettiluoton valintapainikkeet verkkokauppaasi. Voit käyttää valintapainiketta myös hyperlinkkinä nettisivullemme nordeafinance.fi/nettiluotto