Osamaksusopimuksen sähköinen allekirjoitus

Sivulla on tietoa osamaksusopimuksen sähköisestä allekirjoittamisesta. Tutustu tähän ohjeeseen, kun asiakkaasi on hakenut osamaksurahoitusta Nordea Financesta ja olet sopinut asiakkaan kanssa sopimuksen sähköisestä allekirjoittamisesta.

Tietoa myyjälle

Tältä sivulta löydät tietoa osamaksusopimuksen sähköisestä allekirjoittamisesta.

Voit antaa allekirjoitusta varten tarvittavat tiedot sivun lopusta löytyvällä lomakkeella. Lähetämme sähköpostiisi allekirjoituskutsun, jonka kautta pääset allekirjoittamaan sopimuksen.  


Sähköinen allekirjoitus

Sähköinen allekirjoitus tapahtuu henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi, joilla kirjaudut allekirjoituspalveluun ja allekirjoitat sopimuksen. Sähköinen allekirjoitus on helppo ja turvallinen tapa allekirjoittaa sopimus ja se vastaa käsin kirjoitettua allekirjoitusta.

Tutustu allekirjoitusohjeisiin alla olevan linkin kautta. Myyjän edustajana saat allekirjoitettavaksesi vain osamaksusopimuksen.

Allekirjoitusohjeet (pdf, 256 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Sopimuksen rahoitus

Rahoitamme sopimuksen, kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sen ja ostaja on hyväksynyt toimituksen.

Rekisteröitävät kohteet tulee rekisteröidä Nordea Financen nimiin ennen rahoitusta. Lähetämme sinulle sähköpostitse valtakirjan rekisteröintiä varten.  

Alla olevan linkin alta löytyy tietoa tarvittavista sopimusliitteistä. 

Osamaksusopimuksen liitteet

Sopimuksen arkistoituminen

Allekirjoittamasi sopimus arkistoituu sähköisesti ja löydät sen Yrityksen asiakirjat -palvelusta osoitteessa nordeafinance.fi/yrityksenasiakirjat. Kirjaudu palveluun yrityksesi y-tunnuksella ja henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi. Kirjautuminen edellyttää yrityksen nimenkirjoitusoikeutta.

Yrityksen asiakirjat -palvelu

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa myyjäkumppaneidemme palvelunumeroon 09 5300 7786,   ma–pe klo 10–15. 

Allekirjoittajan tiedot

Anna omat tietosi alla olevalla lomakkeella. Lähetämme sähköpostiisi allekirjoituskutsun, jonka kautta pääset allekirjoittamaan sopimuksen. Lomakkeen suojaus on toteutettu SSL-tekniikalla, eli yhteys Nordea Financen suuntaan on suojattu. Henkilötietojen käyttöAvautuu uuteen ikkunaan