NF Techfleet ICT- ja terveydenhuollon laitteiden rahoittamiseen

NF Techfleet ratkaisuilla yrityksesi hankkii ja rahoittaa tarvittavat ICT- ja terveydenhuollon laitteet myönnetyn leasinglimiitin puitteissa.

NF Techfleet on ratkaisu ICT- ja terveydenhuollon laitteiden rahoittamiseen ja elinkaaren hallintaan. Laitteiden hankintahinta on vain osa niiden elinkaaren kokonaiskustannusta. Kokonaiskustannuksia voidaan vähentää tehokkaan hallinnoinnin avulla, kun organisaatiosi päivittäisessä toiminnassa usein piiloon jääviä kustannuksia voidaan karsia.

Mitä NF Techfleet tuo yrityksellesi:

  • Ajantasainen laitekanta
  • Vuokrakauden jälkeinen joustavuus
  • Selkeä selainpohjainen kannanhallintajärjestelmä
  • Palvelut laitteen elinkaaren eri vaiheisiin
  • Tukena asiantunteva asiakaspalvelutiimi
  • Ympäristöystävällinen kierrätyspalvelu

NF Techfleet tarjoaa yrityksellesi systemaattisen hankintaprosessin, johon liität sujuvasti kohteen leasingrahoituksen. Selainpohjaisessa kannanhallintajärjestelmässä ylläpidät ja seuraat laitekantaa sekä hallinnoit mm. laitteiden luovutusta. 

Rahoitus mukautuu yrityksesi tarpeen mukaan, sillä vuokrakauden päättyessä voit jatkovuokrata, lunastaa tai palauttaa kohteen.

NF Techfleet huolehtii laitteiden kierrätyksestä ja jälkimarkkinoinnista. 

NF Techfleet on erityisesti Nordean asiakkaille kehitetty ratkaisu. NF Techfleet on osa kansainvälistä CHG-Meridian konsernia. Se tarjoaa Nordean asiakkaille laajaa asiantuntemusta teknologialaitteiden elinkaaren hallinnoinnissa.