Prisskyddsförsäkring

Ett arbetserbjudande på en annan ort, en tvättpelare i olag, plus på graviditetstestet, en terrängcykel som du bara inte kan motstå ... Ibland stöter man på situationer i livet då det är bra att man inte har satsat allt på ett kort. Som tur finns Tuohi Mastercard för överraskningar.

Med Prisskyddsförsäkring behöver du inte stressa över priser

Ibland händer det att du ser något du nyss köpt till ett billigare pris någon annanstans. Det här kan leda till viss irritation över priset. Vi har kompletterat Tuohi Mastercard-kortet med den unika Prisskyddsförsäkringen just för sådana här situationer. 

Om du hittar en produkt som du köpt i en affär eller nätbutik i Finland med Tuohi Mastercard till ett billigare pris inom 30 dagar från köpdagen kan du med stöd av Prisskyddsförsäkringen hos Tuohi Mastercard ansöka om kompensation för skillnaden mellan priserna. Du får kompensationen för skillnaden mellan priserna direkt på ditt bankkonto då försäkringsvillkoren uppfylls. Försäkringen beviljas av Tryg. Med Prisskyddsförsäkringen behöver du inte stressa över priser.

Prisskyddet är reajägarens bästa vän

Prisskyddsförsäkringen är en avgiftsfri extraförmån som automatiskt ingår i ditt kort. Försäkringen hjälper dig att alltid göra dina köp i Finland till det billigaste priset – om du hittar en produkt som du köpt med Tuohi Mastercard till ett billigare pris inom en månad från köpdagen betalar Prisskyddsförsäkringen skillnaden mellan priserna till dig.  Du får kompensationen utifrån skillnaden mellan priserna direkt på ditt bankkonto då försäkringsvillkoren uppfylls. Kompensationen förutsätter att du har betalat köpet i sin helhet med Tuohi Mastercard i en butik eller webbshop i Finland. Den produktspecifika minimikompensationen är 20 euro och maximikompensationen 500 euro. Prisskyddsförsäkringen beviljas av Tryg. Försäkringen täcker köp som du betalat med Tuohi, men inte de köp som du gjorde i en butik i samband med att krediten beviljades. 

Läs mer om hur Prisskyddet fungerar och ansök om ersättning.

ETT SMART VAL OCKSÅ FÖR ANDRA BANKERS KUNDER. Oberoende av i vilken bank du har ditt brukskonto kan du med Tuohi Mastercard överföra pengar från krediten till ditt bankkonto och följa upp korttransaktioner eller göra ändringar i din kredit i den behändiga tjänsten OmaLuotto.

Kontakta oss

Vår kundtjänst hjälper dig i alla kortkreditfrågor

0200 86211

Öppet mån-fre kl. 9-16.30 (lna/msa)