Hintaturvavakuutus

Työtarjous toiselta paikkakunnalta, hajoava pesutorni, plussa raskaustestissä, vastustamaton maastopyörä… Välillä elämässä tulee vastaan tilanteita, jolloin ei kannata olla yhden kortin varassa. Onneksi yllätysten varalle on Tuohi Mastercard, se toinen kortti.

Ei yllätä hintaharmitus, kun kortissa on Hintaturvavakuutus

Aina välillä käy niin, että juuri tekemäsi hankinta tuleekin edullisempana vastaan naapuriliikkeessä. Silloin saattaa iskeä hintaharmitus. Näitä tilanteita varten Tuohi Mastercard -korttiin on lisätty ainutlaatuinen Hintaturvavakuutus.

Jos löydät 30 päivän sisällä Tuohi Mastercard -kortilla jostakin kotimaisesta liikkeestä tai verkkokaupasta ostamasi tuotteen edullisempaan hintaan, voit hakea hintojen välisen erotuksen Tuohi Mastercard Hintaturvavakuutuksesta. Vakuutusehtojen täyttyessä saat hintojen erotuksen hyvityksenä suoraan tilillesi. Vakuutuksen myöntää Tryg. Käytä Hintaturvavakuutusta ja vältät hintaharmitusta.

Hintaturva on tarjoushaukan paras kaveri

Hintaturvavakuutus on maksuton, automaattisesti korttiisi kuuluva lisäetu. Se auttaa sinua tekemään kotimaiset ostokset aina parhaaseen mahdolliseen hintaan, sillä jos Tuohi Mastercardilla ostamasi tuote tulee kuukauden sisällä muualla edullisempana vastaan, Hintaturvavakuutus korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen. Vakuutusehtojen täyttyessä saat hintojen erotuksen hyvityksenä suoraan tilillesi. Hyvityksen edellytyksenä on, että olet tehnyt ostoksesi Suomessa sijaitsevassa myymälässä tai suomalaisessa verkkokaupassa ja olet maksanut sen kokonaan Tuohi Mastercardilla. Tuotekohtainen vähimmäiskorvaus on 20 euroa ja enimmäiskorvaus 500 euroa. Hintaturvavakuutuksen myöntää Tryg. Vakuutus kattaa Tuohella maksetut ostokset, mutta ei luoton myöntämisen yhteydessä kyseisessä liikkeessä tehtyjä ostoksia. 

Lue lisää miten Hintaturva toimii tai hae hintahyvitystä

FIKSU VALINTA MYÖS MUIDEN PANKKIEN ASIAKKAILLE. Oli käyttötilisi missä pankissa tahansa, Tuohi Mastercardilla voit siirtää rahaa luotolta omalle pankkitilillesi ja seurata korttitapahtumia tai tehdä muutoksia luottoosi kätevän OmaLuotto-palvelun kautta.

Soita asiakaspalveluumme

Korttiluottojen asiakaspalvelu on apunasi kaikissa luottoon liittyvissä kysymyksissäsi

0200 86210

Avoinna ma–pe klo 9-16.30 (pvm/mpm)